FD Plaagdierpreventie - Effectief Bedwantsen bestrijden

Bedwantsen bestrijden

Bedwantsen zijn voor elke hotelier een ongenode gast. FD Plaagdierpreventie zorgt ervoor dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over deze vervelende insecten. Bedwantsen bestrijden is een van onze specialisaties. We zorgen ervoor dat alle aanwezige bedwantsen verdwijnen, maar kunnen u ook helpen te voorkomen dat ze u of uw gasten lastig vallen. Dankzij onze revolutionaire methode hoeft u zich geen zorgen meer te maken over bedwantsen of ander ongedierte.

Waarom bedwantsen bestrijding?

Bedwantsen zijn vervelende plaagdieren. Het zijn minuscule insecten die voor heel wat ongemak kunnen zorgen. Van nature doet de naam bedwantsen eraan denken dat ze alleen in slaapkamers voorkomen, maar dat is niet zo. Niet alleen hoteliers kunnen last hebben van bedwantsen, ze komen ook voor in bijvoorbeeld musea, detailhandel, openbaar vervoer, gevangenissen en verzorgingstehuizen. Ook hier is de bedwants bestrijden van groot belang! Bedwantsen bestrijden is nodig omdat de insecten anders kunnen bijten. Als dit gebeurt kan dit voor vervelende huidirritaties zorgen, maar het is ook mogelijk dat er via de bedwants ziektekiemen worden verspreid. Een bijkomend nadeel is dat de aanwezigheid van bedwantsen in uw bedrijf ook voor reputatieschade kan zorgen. Een extra reden voor bedwantsen bestrijding!

Bedwants bestrijden met FD Plaagdierpreventie

FD Plaagdierpreventie heeft tientallen jaren ervaring met het bestrijden van ongenode gasten. Bedwantsen bestrijden is een van de onderdelen van ons takenpakket. Als u heeft ontdekt dat uw bedrijf wordt geplaagd door bedwantsen, neem dan contact met ons op. Doe dit ook als u bedwantsen bestrijding als preventieve maatregel wilt nemen. Heeft u wel al last van bedwantsen, dan komen we bij u langs om goed in kaart te brengen wat de situatie is. Indien u hier zo vroeg mogelijk contact met ons over opneemt, kan het verdere verspreiden van deze plaagdieren voorkomen worden. Voor het bedwants bestrijden hebben we een eigen, revolutionaire methode ontwikkeld. Niet alleen is deze methode zeer doeltreffend, maar hij vermindert ook de hinder die u ondervindt. Vroeger was het zo dat bij het bestrijden van een insectenplaag de betreffende ruimte een aantal dagen niet gebruikt kon worden, tegenwoordig is dit niet meer het geval. FD Plaagdierpreventie helpt u snel en zeker van al uw ongedierte af!

Neem voor het professioneel bestrijden van de bedwantsen contact op met FD Plaagdierpreventie!

Neem contact met mij op

U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 040 – 842 36 03. Of vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk met u contact op!