FD Plaagdierpreventie

Brc ongediertebestrijding

Als u last heeft van ongedierte en u bent BRC gecertificeerd, dan wilt u dat daar snel en effectief een einde aan wordt gemaakt. U bent dan bij de BRC ongediertebestrijding van FD Plaagdierpreventie aan het juiste adres. Wij zorgen dat uw bedrijf geen ongedierte probleem krijgt. Dankzij onze BRC ongediertebestrijding hoeft u er niet bang voor te zijn dat uw bedrijf de hoge kwaliteitsnormen van uw BRC certificaat niet haalt. Niet alleen kunnen we u helpen bij het bestrijden van ongedierte, maar uiteraard zijn we gespecialiseerd in preventie. Per slot van rekening is preventie de beste manier van bestrijding.

De BRC 6 ongediertebestrijding en BRC 7 ongediertebestrijding van FD Plaagdierpreventie

De BRC certificering is een kwaliteitsnorm die oorspronkelijk in Engeland is opgesteld. Het is een kwaliteitsnorm waar vele voedselverwerkende bedrijven aan moeten voldoen. Het is een serie pittige regels en eisen die samen de veiligheid van ons voedsel moeten garanderen. Dit kwaliteitscertificaat is ook in Nederland overgenomen, zodoende moeten ook hier voedselverwerkende bedrijven de regels strikt volgen om de certificatie te kunnen krijgen. Retailers willen vaak alleen samenwerken met een voedselverwerkend bedrijf als deze de BRC certificering heeft gekregen. Vandaar dat BRC ongediertebestrijding daarbij een must is. De BRC norm kent meerdere versies, voor BRC 6 en BRC7 ongediertebestrijding zijn de professionals van FD Plaagdierpreventie volledig toegerust.

Het nut van BRC 6 ongediertebestrijding

We willen allemaal voedsel eten dat niet alleen gezond, maar ook veilig is. Helaas lopen er in Nederland vele verschillende soorten ongedierte rond, die niet alleen schade aanbrengen aan onze voedingsmiddelen, maar die ook ziektes verspreiden. Het is dan ook logisch dat er een certificering is die hier op let, en dat deze erg streng is. Het is voor voedselverwerkende bedrijven niet makkelijk om altijd aan de eisen van de certificering te voldoen. Daarvoor kunt u het beste contact opnemen met de professionals van FD Plaagdierpreventie. We kunnen dan samen met u een gedegen plan opstellen waarmee u ongedierte buiten de deur houdt. We hebben tientallen jaren ervaring met het voorkomen en verhelpen van plagen op het gebied van wespen, vlooien, ratten, muizen, voorraadaantasters en ander ongedierte. Met onze hulp houdt u het ongedierte buiten de deur en hoeft u zich geen zorgen te maken over uw BRC certificering!

Neem contact met mij op

U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 040 – 842 36 03. Of vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk met u contact op!