FD Plaagdierpreventie

Houtworm bestrijden

Houtwormen zijn erg hongerige diertjes. Als u last heeft van houtwormen, dan is dit een reëel probleem. Als houtwormen lang genoeg hun werk kunnen doen, dan is het mogelijk dat houten constructies dusdanig worden aangetast dat ze de infectie niet overleven. Dit is vervelend als het gaat over bijvoorbeeld houten meubelen en deuren, maar het wordt ronduit gevaarlijk als een houten vloer aangetast wordt. In dit geval is houtwormbestrijding niet te vermijden. U kunt hiervoor het beste de professionals van FD Plaagdierpreventie inschakelen. Wij hebben tientallen jaren ervaring met het ruimen van houtwormen en andere soorten ongedierte.

De houtworm bestrijden

Als u een houtworm in uw houten meubelen, vloer, balken of andere voorwerpen heeft zitten, dan heeft u een groot probleem. Houtwormen zijn gek op het zachte deel van het hout, ook wel splinthout genoemd, en ze zullen als ze niet gestoord worden gewoon door blijven eten. Houtwormen bestrijden is niet iets dat u zelf kunt doen. Er zijn allerhande middeltjes te krijgen om houtwormbestrijding zelf aan te pakken, maar het is het beste om hier door professionals naar te laten kijken. Alleen de houtworm bestrijden aan de oppervlakte heeft namelijk geen nut. Er zal tot diep in het hout bestreden moeten worden om tot een goed resultaat te komen. Als wij de houtwormen bestrijden zorgen we ervoor dat deze geheel verdwijnen, zodat uw houten voorwerpen of constructies niet verder aangetast worden.

Een einde aan de houtwormplaag

Heeft u gemerkt dat u waarschijnlijk last heeft van houtwormen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. De houtwormen die voor het grootste probleem zorgen zijn de larven, die in het hout gelegd worden en dan aan hun vraatzuchtige opmars beginnen. U kunt zien dat u actieve larven in uw hout heeft zitten door zwarte papiertjes bij de gaatjes in uw hout te leggen. Als hier boormeel op komt te liggen dan weet u het zeker: u moet houtwormen bestrijding! FD Plaagdierpreventie neemt eerst de situatie met u door en bekijkt dan wat er allemaal is aangetast, en in welke mate. Samen bekijken we hoe we dit probleem op gaan lossen. FD Plaagdierpreventie heeft tientallen jaren ervaring met het opruimen van houtwormen. We gaan hierbij niet alleen grondig, maar vooral ook milieuvriendelijk te werk. U zult zien dat, als wij de houtworm bestrijden, dit resultaat oplevert. Heeft u problemen met houtwormen? Neem dan snel contact met ons op!

Neem contact met mij op

U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 040 – 842 36 03. Of vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk met u contact op!