FD Plaagdierpreventie

Ifs ongediertebestrijding

Als u in uw bedrijf last heeft van ongedierte, dan wilt u dat daar snel en effectief een einde aan wordt gemaakt. U bent dan bij de IFS ongediertebestrijding van FD Plaagdierpreventie aan het juiste adres. FD Plaagdierpreventie is gewend om volgens de laatste normen van de International Food Standard te werken. Wij zorgen ervoor dat uw ongedierte probleem snel, vakkundig, maar ook duurzaam wordt opgelost. Dankzij onze IFS ongediertebestrijding hoeft u er niet bang voor te zijn dat uw bedrijf de hoge kwaliteitsnormen van deze internationale standaard niet haalt. Niet alleen kunnen we u helpen bij het bestrijden van ongedierte, maar we zijn ook gespecialiseerd in preventie. Per slot van rekening is preventie de beste manier van bestrijding.

De IFS ongediertebestrijding van FD Plaagdierpreventie

De International Food Standard, IFS certificering is een kwaliteitsnorm die oorspronkelijk in Engeland is opgesteld. Het is een kwaliteitsnorm waar vele voedselverwerkende en producerende bedrijven aan moeten voldoen. Het is een serie pittige regels en eisen die samen de veiligheid van het geproduceerde voedsel moeten garanderen. Deze “wetgeving” is ook in Nederland overgenomen, zodoende moeten ook hier vele voedselverwerkende en producerende bedrijven deze regels strikt volgen om de certificatie te kunnen krijgen. Bedrijven als Albert Heijn, Jumbo en Lidl, maar ook vele buitenlandse retailers willen vaak alleen samenwerken met een voedselverwerkend / producerend bedrijf als men de IFS certificering in haar bezit heeft. Vandaar dat IFS ongediertebestrijding daarbij een absolute must is. De IFS norm kent meerdere versies. Door regelmatig te werken volgens de normen van IFS ongediertebestrijding zijn de professionals van FD Plaagdierpreventie hiervoor volledig toegerust.

Het nut van IFS ongediertebestrijding

We willen allemaal voedsel eten dat niet alleen gezond, maar ook veilig is. Helaas lopen, kruipen en vliegen er in Nederland vele verschillende soorten ongedierte rond. Deze kunnen niet alleen schade aanbrengen aan onze voedingsmiddelen, maar ook ziektes verspreiden. Het is dan ook logisch dat er een certificering is die hier op let, en dat deze erg streng is. Het is voor voedselverwerkende bedrijven niet makkelijk om altijd aan de eisen van de certificering te voldoen. Daarvoor kunt u het beste contact opnemen met de professionals van FD Plaagdierpreventie. We kunnen dan samen met u een plan opstellen waarmee u ongedierte, zoals vliegen, muizen, ratten en voorraadaantasters buiten de deur houdt. We hebben tientallen jaren ervaring met het voorkomen en verhelpen van plagen op het gebied van wespen, vlooien, ratten, muizen, motten en ander ongedierte. Met onze hulp houdt u het ongedierte buiten de deur en hoeft u zich geen zorgen te maken over uw IFS certificering!

Neem contact met mij op

U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 040 – 842 36 03. Of vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk met u contact op!