FD Plaagdierpreventie

Kakkerlakken bestrijden

Kakkerlakken. Alleen al bij het lezen van de naam van deze beesten gaat er waarschijnlijk een rilling over uw rug. Kakkerlakken zijn vieze beesten en kunnen ook schadelijke gevolgen hebben voor uw gezondheid. Om maar niet te spreken over de imagoschade als er kakkerlakken in uw bedrijf gesignaleerd worden. FD Plaagdierpreventie kan ervoor zorgen dat de kakkerlakken verwijderd worden, maar we kunnen er ook voor zorgen dat u nooit last van ze zult krijgen. Als het aankomt op kakkerlakken bestrijden bent u bij ons aan het juiste adres.

Grondige kakkerlakkenbestrijding

Kakkerlakken kunnen overal voorkomen. Thuis, maar ook in restaurants, hotels, ziekenhuizen, winkels, snackbars, bakkerijen en meer. Ze vormen een vervelend probleem, want kakkerlakken blijven nooit lang alleen. Voor u het weet heeft u last van een plaag, en dan is het nog lastiger kakkerlakken bestrijden. Kakkerlakken bevinden zich voornamelijk op plekken waar geen licht is, zoals in keukenkastjes, achter koelkasten, onder plinten en op andere plekken waar u ze eigenlijk niet wilt hebben. Er zijn middeltjes op de markt voor zelf de kakkerlak bestrijden, maar het is beter om hier professionals voor in te schakelen. Niet alleen kunnen we door onze tientallen jaren ervaring als geen ander de omvang van uw probleem in kaart krijgen, maar we hebben ook de meest effectieve methodes van kakkerlak bestrijden en preventie. U hoeft zich daarbij geen zorgen te maken dat u van onze werkzaamheden veel overlast zult ondervinden. Was het vroeger gemeengoed dat u enkele dagen niet van een ruimte gebruik kon maken als hier aan ongediertebestrijding werd gedaan, tegenwoordig is dat eigenlijk niet meer aan de orde.

Een einde aan kakkerlakken

Als u ons inschakelt voor uw kakkerlakkenbestrijding, dan komen we bij u langs om een goede inschatting te maken van de situatie, en hoe wij hier het beste te werk kunnen gaan. Indien u al last heeft van kakkerlakken, dan gaan we een plan maken om deze dieren effectief en blijvend op te ruimen. Mocht u nog geen last hebben van kakkerlakken en een kakkerlakkenplaag willen voorkomen, dan stellen we een preventieplan voor u op. Een kakkerlak buiten de deur houden is effectiever dan een kakkerlak bestrijden. Neem daarom gerust contact met ons op, niet alleen voor kakkerlakkenbestrijding, maar ook voor preventie en opruiming van andere soorten plaagdieren.

Neem contact met mij op

U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 040 – 842 36 03. Of vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk met u contact op!