FD Plaagdierpreventie

Madendood

Ze behoren zonder enige twijfel tot de meest vieze insecten die er in Nederland rondkruipen: maden. Gelukkig is er een afdoend middel waarmee deze maden uitgeroeid kunnen worden, waarna u geen last meer van ze zal hebben: madendood. FD Plaagdierpreventie heeft veel ervaring met het bestrijden van maden met dit middel en kan er dan ook voor zorgen dat u geen last meer van maden zult hebben. We raden u daarbij aan dat u, als u in de gaten heeft dat u last heeft van maden, niet te lang moet wachten om contact met ons op te nemen. Een madenplaag kan razendsnel uitgroeien tot een grote vliegenplaag, die veel schade aan kan richten. We zijn voor agrariërs iedere dag bereikbaar om u van uw madenprobleem af te helpen.

Wat zijn maden eigenlijk precies? Hoe bestrijden we ze?

Maden zijn de larven van vliegen. Vliegen kunnen grote hoeveelheden eieren leggen en het is dan dus goed mogelijk dat uw mestputten in korte tijd helemaal vergeven zijn van maden. Gelukkig zijn maden wel relatief gemakkelijk te bestrijden. FD Plaagdierpreventie gebruikt hier een middel voor dat in de volksmond madendood heet. We raden u aan om het gebruik van madendood aan professionele bestrijders over te laten. Madendood, Neporex, is een veilig professioneel bestrijdingsmiddel wat uiteraard veilig toegepast kan worden bij uw dieren. Onze professionals hebben veel ervaring met het werken met dit middel, Neporex en Dimilin, en kunnen u helpen het in te zetten om uw madenprobleem uit de wereld te helpen.

Maden bestrijden met FD Plaagdierpreventie

Nadat u contact met ons heeft opgenomen brengen we samen met u het probleem in kaart. Aan de hand hiervan kunnen we gaan bekijken hoe we de maden gaan bestrijden. Ook kunnen we u helpen ervoor te zorgen dat u nooit lastig gevallen zal worden door maden. FD Plaagdierpreventie is van de mening dat preventie van ongedierte de beste manier van bestrijden is. Per slot van rekening kunnen vliegen al schade aangebracht hebben aan uw vee, of ziektes hebben verspreid, waarbij het niet uitmaakt hoe snel u op de plaag reageert. Wacht dus niet te lang en neem contact op met FD Plaagdierpreventie. We zijn 7 dagen per week bereikbaar.

Neem contact met mij op

U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 040 – 842 36 03. Of vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk met u contact op!