FD Plaagdierpreventie

Mieren bestrijden

Mieren behoren tot de soorten insecten waar iedereen in zijn leven wel eens last van heeft. Op zich zijn mieren fascinerende beestjes. Ze hebben een geheel eigen leefsysteem en zijn noeste, ijverige werkers. Maar ja, iedereen heeft toch de voorkeur dat ze dit werk in de tuin of in het bos doen, en niet binnen! U zit er in uw bedrijf of huis niet op te wachten om een troep mieren te hebben rondlopen. U kunt dan natuurlijk een mierenlokdoos neerzetten, maar de kans is aanwezig dat dit slechts een tijdelijke oplossing oplevert. U kunt voor mierenbestrijding het beste een professioneel bedrijf inschakelen. FD Plaagdierpreventie heeft jarenlange ervaring met het bestrijden van mieren en andere ongewenste insecten. We kunnen er op effectieve wijze voor zorgen dat ook uw mierenprobleem snel wordt opgelost.

Weg met die mierenplaag!

Misschien vraagt u zich af wat die mieren toch in uw huis of bedrijf zoeken. In hun zoektocht naar eten laten ze zich niet tegenhouden en zullen altijd kijken of u misschien iets plakkerigs of zoets voor ze heeft liggen. Als u last heeft van mieren moet u serieus aan mierenbestrijding gaan denken. Er zijn soorten mieren die kunnen bijten, terwijl andere soorten schade aan materialen kunnen veroorzaken. Los daarvan: u zit er niet op te wachten dat uw klanten moeten zien dat u bijvoorbeeld mieren in uw restaurant of hotel heeft. Het is niet goed voor uw reputatie en daarom raden we u aan om zo snel mogelijk de mierenbestrijding van FD Plaagdierpreventie in te schakelen. Niet alleen kunnen we ervoor zorgen dat uw mierenplaag verdwijnt, we kunnen ook samen met u een plan maken waarmee u mieren en ander ongedierte permanent permanent buiten de deur houdt.

Hoe moet u te werk gaan met het mieren bestrijden?

Er zijn een paar relatief eenvoudige manieren om zelf te voorkomen dat de mieren uw huis of bedrijf gaan gebruiken als speelplaats. Mieren worden aangetrokken door zoetigheid en andere etenswaren. Als u ervoor zorgt dat uw bedrijf of woonruimte schoon is, en dat er geen etenswaren vrij rond liggen, dan is dit al een grote stap in de goede richting. Mocht dit niet helpen, dan staan we altijd voor u klaar om u te helpen van uw mieren af te komen. Beter nog: met onze hulp en preventieplan is mieren bestrijden iets uit het verleden. Wij zorgen ervoor dat de mieren en ander ongedierte nooit meer terugkomen!

Neem contact met mij op

U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 040 – 842 36 03. Of vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk met u contact op!