FD Plaagdierpreventie

Motten bestrijden

Heeft u last van motten? Geen paniek! FD Plaagdierpreventie kan snel en effectief zorgen dat deze insecten u nooit meer lastig vallen. We hebben tientallen jaren ervaring met het ruimen van ongedierte en het voorkomen dat dit ongedierte u lastig valt. U zit er ook niet op te wachten om motten in uw bedrijf of woonruimte te hebben. U moet namelijk weten dat motten bepaald niet op een frisse manier met uw etenswaren omgaan. Daar komt bij dat er verschillende soorten motten zijn, die het allemaal voorzien hebben op een ander soort lekkernij. Soorten als de cacaomot, fruitmot en meelmot komen veel voor in Nederland, maar zijn gelukkig goed te bestrijden. Door de aard van het beestje is de mot ook een insect dat milieuvriendelijk bestreden kan worden. Dankzij FD Plaagdierpreventie hoeft u er niet bang voor te zijn ooit meer gestoord te worden door motten of ander ongedierte.

Een eind aan uw mottenplaag

Motten lijken op het eerste oog geen groot probleem. Per slot van rekening zijn dit geen insecten die steken of bijten. Toch wilt u geen motten binnen de deur hebben. Het punt is namelijk dat motten het niet zo nauw nemen met uw hygiëne. Ze vallen onder de noemer voorraadaantasters, wat inhoudt dat ze hun eitjes leggen op het soort voedsel waar ze het meest gek op zijn. De larven die uit de eitjes komen doen zich daarna tegoed aan uw geproduceerde producten. Doet u niet aan mottenbestrijding? Stel het uzelf dan voor: uitwerpselen, spinsels, dode motten en, op den duur, ook schimmels en andere narigheid. Dat klinkt niet fris en is het ook niet. We hopen dat u nu het nut van motten bestrijden inziet.

De noodzaak van mottenbestrijding

Cacaomotten, meelmotten, fruitmotten… Als u merkt dat deze motten zich in uw bedrijf of woning bevinden, dan is er een grote kans dat er al schade is aangericht. Neem in zo’n geval snel contact met ons op. Wij inventariseren dan hoe groot uw mottenprobleem is en hoe wij onze mottenbestrijding kunnen uitvoeren. U kunt hiervoor 24 uur per dag bij ons terecht. We begrijpen de noodzaak van uw probleem en als u last heeft van ongedierte, dan wilt u daar snel een oplossing voor vinden. Maar neem ook gerust contact met ons op als u nog geen last heeft van motten of ander ongedierte. Motten bestrijden is effectief, maar het beste is om de mottenplaag te voorkomen!

Neem contact met mij op

U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 040 – 842 36 03. Of vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk met u contact op!