FD Plaagdierpreventie

Ratten bestrijden

Er is waarschijnlijk geen ongedierteprobleem te bedenken dat zoveel afschuw oproept als een rattenplaag. We kunnen er dan ook niet genoeg de nadruk op leggen: als u last heeft van ratten moet u hiervoor direct professionele hulp inschakelen. Ratten vormen een groot gezondheidsprobleem en hebben een flinke afschrikkende werking. Stel dat u een horecagelegenheid heeft en uw gasten zouden horen dat u last heeft van ratten? Dit kan een flinke imagoschade opleveren. Ratten bestrijden is dan ook iets dat niet al te licht opgevat moet worden. Natuurlijk is het mogelijk om hier zelf mee aan de slag te gaan, maar we raden u toch aan hier de professionele hulp van FD Plaagdierpreventie voor in te schakelen. Niet alleen hebben we hier een effectieve methode voor, we kunnen er ook voor zorgen dat het rattenprobleem voorkomen wordt. We vinden namelijk dat de beste manier van ratten bestrijden is om ervoor te zorgen dat de ratten nooit een probleem worden.

Rattenbestrijding met FD Plaagdierpreventie

In Nederland zijn twee soorten ratten actief die samen de meeste problemen opleveren. Het gaat hier om de bruine rat en de zwarte rat. Hier moet bij worden aangetekend dat de zwarte rat steeds vaker voorkomt. Ratten kunnen allerhande ziekten overdragen. Een greep uit de narigheid: Salmonella, de ziekte van Weil, E. coli en TBC. Daarnaast dragen de ratten ook bijvoorbeeld vlooien, teken en mijten met zich mee, die weer hun eigen problemen met zich meebrengen. U kunt merken dat u last heeft van ratten door de uitwerpselen van het ongedierte, maar ook door de muskusachtige geur die ze verspreiden. Uw voorraad wordt aangetast en u zult zien dat er op bepaalde plekken is geknaagd. Met onze rattenbestrijding kunnen we ervoor zorgen dat dit probleem een halt wordt toegeroepen.

Een effectieve manier van ratten bestrijden

Heeft u last van ratten, neem dan direct contact met ons op. Wij begrijpen de noodzaak van uw probleem en zijn voor bedrijven 24 uur per dag bereikbaar. Samen met u brengen we in kaart hoe groot uw probleem is en wat we hier aan kunnen doen. Maar schrik er ook niet van terug om al zonder dat u last heeft contact met ons op te nemen. De beste manier van rattenbestrijding is ervoor te zorgen dat ze nooit de kans krijgen bij u binnen te komen.

Neem contact met mij op

U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 040 – 842 36 03. Of vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk met u contact op!