FD Plaagdierpreventie

Roofvliegen

Als u het woord roofvlieg hoort denkt u daarbij misschien aan een gevaarlijke soort vliegen die u het leven zuur kan maken. Niets is minder waar. De roofvliegen kunnen namelijk uitstekend ingezet worden om de overlast van kamervliegen, fruitvliegen en ander vliegend ongedierte in stallen naar het verleden te verwijzen. De roofvlieg kan uw vliegenpopulatie onder controle houden, op een manier die geheel milieuvriendelijk is. Zonder verdere last voor mens en dier komt u zo van de vervelende, ziektes verspreidende vliegen af. Als u onze professionele ongediertebestrijders in wilt schakelen om ook op biologische wijze een einde te maken aan uw vliegenplaag, neem dan gerust contact met ons op. We zijn iedere dag beschikbaar om uw probleem voor u uit de weg te helpen.

Professioneel vliegen bestrijden met FD Plaagdierpreventie

Ook in de agrarische sector stijgt het bewustzijn dat men niet alles meer chemisch kan oplossen. Duurzaamheid is het toverwoord. En dat geld ook voor uw vliegenbestrijding. FD Plaagdierpreventie kan d.m.v. roofvliegen uw vliegenoverlast in uw stallen minimaliseren. Roofvliegen worden uitgezet in uw stal en vervolgens gaan ze in uw mestput zitten. Roofvliegen zijn namelijk lichtschuw. In uw mestput gaan ze zich voortplanten. De larven (maden) van de roofvliegen gaan vervolgens de larven (maden) van de vlieg te lijf. Ze zuigen ze simpelweg gewoon leeg, zo ontstaat er een evenwicht waardoor de vliegenoverlast op uw bedrijf verdwijnt.

Samen een vliegenplaag bestrijden

Als u ook last heeft van vliegen, en u wilt dat deze op biologische wijze bestreden worden, neem dan nu nog contact op met FD Plaagdierpreventie. Hoe langer u wacht met actie ondernemen tegen de plaag, hoe verder deze zich uit kan breiden. Wij zorgen ervoor dat de vliegenplaag verholpen wordt en kunnen er dan ook voor zorgen dat u in de toekomst geen last meer van vliegen zult hebben. Voorkomen is in onze ogen de beste manier van ongedierte bestrijden!

Neem contact met mij op

U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 040 – 842 36 03. Of vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk met u contact op!