Spitsmuizen bestrijden - FD Plaagdierpreventie FD Plaagdierpreventie

Spitsmuizen bestrijden

Spitsmuizen bestrijding is een lastig vraagstuk. Spitsmuizen vallen officieel niet onder de knaagdieren, maar zijn insecteneters. Dit betekent dat spitsmuizen niet op de manieren geruimd mogen worden die ook voor andere soorten muizen worden gebruikt. Ze moeten met vallen gevangen worden, er mag geen gif aan hun bestrijding te pas komen. De spitsmuis bestrijden kunt u dan ook het beste aan de professionals van FD Plaagdierpreventie overlaten. Wij hebben tientallen jaren ervaring met het bestrijden van spitsmuizen en ander ongedierte en zullen deze dieren geheel volgens de regels voor u ruimen. Neem dan ook gerust contact met ons op als u last heeft van spitsmuizen. We zijn voor bedrijven 24 uur per dag te bereiken. Per slot van rekening wilt u niet hoeven wachten als u last heeft van spitsmuizen of ander ongedierte. Laat ons effectief de spitsmuis bestrijden!

De spitsmuis bestrijden met FD Plaagdierpreventie

De spitsmuis is terug te vinden in verschillende soorten. De meest voorkomende hiervan is de huisspitsmuis, die een lekker warm plekje in uw huis zal zoeken om daar een nestje te bouwen. Als u last heeft van spitsmuizen, dan is spitsmuizen bestrijden iets waar u niet mee moet wachten. Spitsmuizen zijn dan wel geen knaagdieren, ze brengen wel dezelfde problemen mee als andere soorten muizen. De spitsmuis bestrijden doet u omdat u niet wil dat deze vorm van ongedierte ziektes in uw huis brengt. Ook brengt de spitsmuis een hoog, irritant gepiep voort en verspreiden de uitwerpselen een penetrante geur. Daar komt bij dat de spitsmuis zich snel voort kan planten, en dan kan het probleem in rap tempo uit de hand lopen. Aangezien het bij wet niet is toegestaan om deze muizen met gif te bestrijden, moeten hier speciale vallen aan te pas komen.

Hoe wij te werk gaan bij spitsmuizen bestrijding

Als we voor u spitsmuizen bestrijden, dan gaan we hierbij snel en nauwkeurig te werk. Samen met u inventariseren we het probleem, en maken dan een plan waarin we neerzetten hoe we ervoor kunnen zorgen dat de spitsmuizen uw bedrijf of huis niet langer onveilig maken. Hierna zullen we onze speciale vallen plaatsen, die het probleem voor u oplossen. Ook kunnen we u helpen bij preventie van spitsmuizen en andere soorten muizen en ongedierte. Per slot van rekening is preventie de beste manier van spitsmuizen bestrijding.

Neem contact met mij op

U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 040 – 842 36 03. Of vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk met u contact op!