FD Plaagdierpreventie

Veldmuizen bestrijden

Er zijn vele verschillende soorten muizen, die allemaal hun eigen problemen met zich meebrengen. Neem bijvoorbeeld de veldmuis, die zowel in uw bedrijf als in uw huis schade aan kan richten. Hij is te herkennen aan zijn dofgele tot bruingrijze kleur, de relatief korte staart en stompe snuit. Hij behoort tot de familie van de woelmuizen. Veldmuizen komen voor in elk gebied. U zit er niet op te wachten dat deze veldmuis schade aanbrengt aan uw (bedrijfs)tuin; uw voorraad, of uw bedrijfspand als vestingsplaats neemt. Zelf de veldmuis bestrijden is mogelijk, maar waarschijnlijk niet heel erg effectief. De veldmuizen bestrijden is iets dat u het beste aan professionele bestrijders over kunt laten. Wij kunnen er voor zorgen dat de veldmuis geruimd wordt zodat u geen last meer heeft.

FD Plaagdierpreventie en veldmuis bestrijding

Merkt u dat u last heeft van veldmuizen? Dan is het van groot belang dat u zo snel mogelijk in actie komt. Veldmuizen kunnen grote schade aanbrengen. Ze knagen aan uw gewassen, voorraden en verspreiden ziektes. De Ziekte van Weil is bijvoorbeeld een van de ziekten die door veldmuizen worden overgebracht. Een bijkomend probleem is het feit dat veldmuizen eigenlijk nooit alleen komen. Het zijn dieren die in groepen leven en zich ook razendsnel voortplanten. Als u last heeft van een echte veldmuizenplaag, dan zijn de gevolgen niet te overzien. Helemaal als de veldmuis ook de weg bij u naar binnen heeft gevonden. Veldmuizen bestrijden is een van de specialismen van FD Plaagdierpreventie. Onze veldmuis bestrijding is professioneel en grondig. Als wij ons werk hebben gedaan hoeft u niet bang te zijn dat de veldmuis verdere schade aan kan richten.

De veldmuis bestrijden

FD Plaagdierpreventie is voor bedrijven 24 uur per dag bereikbaar. Als u last heeft van ongedierte wilt u per slot van rekening geen minuut langer wachten voor er actie ondernomen wordt. Wij brengen samen met u het probleem in kaart en kijken hoe we uw veldmuizenprobleem zo snel mogelijk op kunnen lossen met onze veldmuis bestrijding. Ook kunnen wij ervoor zorgen dat veldmuizen om te beginnen al nooit een probleem voor u worden. Preventie is nu eenmaal de beste manier van veldmuizen bestrijden. Laat FD Plaagdierpreventie uw veldmuis bestrijden voordat de schade niet meer overzien is. Neem contact met ons op.

Neem contact met mij op

U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 040 – 842 36 03. Of vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk met u contact op!