FD Plaagdierpreventie

Vliegen bestrijden

Er zijn weinig soorten ongedierte die zo vervelend zijn als vliegen. Een vlieg is van zichzelf al een vervelend beest. Het vliegt rond, maakt een irritant geluid en gaat overal op zitten waar u hem niet wilt hebben. Maar het grotere probleem is dat vliegen ook ziektes verspreiden en schade aan kunnen brengen. Vooral als u een horecabedrijf of agrarisch bedrijf heeft, of werkzaam bent in de gezondheidssector, zit u niet te wachten op een grote vliegenplaag. Zelf dit probleem bestrijden is dan lastig. U kunt uw personeel uitrusten met vliegenmeppers, of een aantal vliegenstrips ophangen, maar dit zal waarschijnlijk weinig effectief zijn. Het is verstandig om in dit geval de professionele vliegenbestrijding van FD Plaagdierpreventie in te schakelen. Als wij vliegen bestrijden kunt u er zeker van zijn dat dit grondig gebeurt. Wij gebruiken de meest moderne, gecertificeerde methodes. U kunt als bedrijf 24 uur per dag contact met ons opnemen.

Een einde aan uw vliegenprobleem

Er zijn in Nederland heel wat verschillende soorten vliegen bekend. U kunt hierbij denken aan de kamervlieg, de blauwe vleesvlieg en de fruitvlieg. U moet zich hierbij realiseren dat vliegen zich razendsnel voortplanten. Een enkele vlieg kan wel 900 eitjes leggen! U begrijpt dat vliegenbestrijding iets is dat zo snel mogelijk aangepakt moet worden. Bent u werkzaam in de agrarische sector, dan wilt u niet dat de vliegen uw vee irriteren. In de gezondheidssector zit u niet te wachten op de ziektes die door vliegen verspreid kunnen worden. En in de horeca moet u denken aan het imago van uw zaak. Klanten zullen minder snel geneigd zijn terug te komen in een restaurant of lunchroom waar vliegen vrij spel hebben. FD Plaagdierpreventie kan samen met u een einde maken aan uw probleem.

FD plaagdierpreventie vliegenbestrijding

Als u contact met ons heeft opgenomen, gaan we samen bekijken wat de aard van uw vliegenprobleem is. Onderdeel van succesvol vliegen bestrijden is dit goed in kaart te brengen. Hierna stellen we samen met u een plan op waarmee de vliegenplaag effectief kan worden bestreden. Wij gebruiken bij onze werkzaamheden de meest moderne en doeltreffende methodes, waarbij we er altijd ons uiterste best voor doen om uw bedrijfsproces zo min mogelijk te storen. U wilt nu eenmaal niet dat uw omzet ook wordt aangetast door die ongewenste vliegen!

Neem contact met mij op

U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 040 – 842 36 03. Of vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk met u contact op!