FD Plaagdierpreventie

Vliegenoverlast

Vliegenoverlast is een vervelend probleem. Zeker als u een horeca, hotel of agrarisch bedrijf heeft zit u er niet op te wachten als u continu geteisterd wordt door constant rondzoemende vliegen. Het probleem is helemaal groot in de gezondheidszorg en als u bijv. een horecagelegenheid hebt. Vliegen kunnen ziektes verspreiden en een vliegenprobleem kan imagoschade betekenen. Agrarische bedrijven kunnen ook veel schade ondervinden van vliegenoverlast. Ook hier is het ziekte verspreiden een probleem, waar bij komt dat vliegen ook veel groei schade aan uw vee kunnen brengen. FD Plaagdierpreventie kan u van uw probleem afhelpen. We hebben tientallen jaren ervaring met het opruimen van vliegen en gebruiken hiervoor de modernste methodes. We kunnen de vliegen op biologische wijze ruimen, waarbij we sluipwespen en/of roofvliegen gebruiken. Beter nog is om het probleem te voorkomen. Met onze preventie weet u zeker dat u van vliegen geen last meer zult hebben.

Overlast vliegen beperken

Als ondernemer wilt u de overlast vliegen beperken. Niemand zit er op te wachten dat er constant vliegen rondzoemen. Vliegen leven niet lang, maar ze kunnen in de korte tijd dat ze leven voor heel wat besmettingen zorgen. Daarnaast leggen vliegen ook erg veel eitjes, waaruit de maden komen die dan weer voor extra overlast zorgen. Ook voor deze maden heeft FD Plaagdierpreventie een oplossing. Er zijn verschillende soorten vliegen, die elk hun eigen problemen met zich meebrengen. Fruitvliegjes moeten weer op een andere manier bestreden worden dan bijvoorbeeld de stalvlieg of kamervlieg. Bent u de vliegenoverlast zat, neem dan contact op met FD Plaagdierpreventie. Zelf met een vliegenmepper uw bedrijf door rennen is nog wel effectief als u last heeft van een enkele vlieg, maar is er sprake van een plaag, dan wordt het een lastiger verhaal.

FD Plaagdierpreventie maakt een einde aan overlast vliegen

Vliegen kunnen voor veel stress zorgen bij zowel mensen als dieren. Laat de stress om het bestrijden van deze dieren daar niet bij komen. Samen met u brengen we uw probleem in kaart, waarna we met een concreet strijdplan komen om de vliegenoverlast bij u weg te nemen. We gebruiken hiervoor professionele, moderne methodes die altijd effectief zijn. We zijn 7 dagen per week bereikbaar als u van de overlast af wilt komen.

Neem contact met mij op

U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 040 – 842 36 03. Of vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk met u contact op!