FD Plaagdierpreventie

Vlooien bestrijden

De kans is dat u bij het lezen van deze tekst al een paar keer op uw hoofd zult krabben. Dat is het effect dat vlooien niet alleen op mensen, maar vooral ook op dieren hebben. Als u last heeft van vlooien, dan zult u dat merken ook. Deze razend vervelende insecten steken u of uw huisdieren. Dit veroorzaakt niet alleen vreselijke jeuk, maar kan er ook voor zorgen dat er ziektes worden verspreid. Een vlooienplaag moet dan ook zo snel mogelijk worden bestreden. Laat u dit doen door de professionele vlooienbestrijding van FD Plaagdierpreventie, dan kunt u snel van het probleem af zijn. Zelf vlooien te lijf gaan is een moeilijke taak, alhoewel u wel kunt ondersteunen bij de preventie van een (nieuwe) vlooienplaag. Vlooienbestrijding is van essentieel belang!

Weg met die vervelende vlooien!

Een vlooi is een bruinzwart insect dat heel wat ellende met zich meebrengt. Het is een plaagdier in de puurste zin van het woord. Heeft u in huis of op uw bedrijf last van vlooien, dan ondervindt iedereen daar hinder van. Het grote probleem is daarbij dat vlooien zich razendsnel kunnen voortplanten. Een vrouwtjesvlooi kan tot wel 50 eitjes op een dag leggen. Ze kunnen zich hierdoor in no time door uw hele huis of bedrijf verspreiden. We hopen dat u hieraan af kunt lezen hoe belangrijk het is om vlooien bestrijden niet uit te stellen tot het laatste moment. Merkt u dat u last heeft van vlooien, neem dan ook zo snel mogelijk contact met ons op. U wilt nu eenmaal zo snel mogelijk een eind aan uw probleem.

Effectief vlooien bestrijden

Bent u serieus over het vlooienvrij houden van uw woning of bedrijf, dan zult u grondig aan de schoonmaak moeten. Vlooien zijn niet gek op schone omgevingen. Dit is al een belangrijk onderdeel van de vlooienbestrijding. Wij gaan hierna voor u aan de slag met bestrijdingsmiddelen die de vlooien verwijderen. We kunnen u hierna ook helpen ervoor te zorgen dat er geen vlooien meer terugkomen in uw pand. Wat ons betreft is voorkomen van een ongedierteprobleem de beste manier van het bestrijden ervan!

Neem contact met mij op

U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 040 – 842 36 03. Of vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk met u contact op!