FD Plaagdierpreventie

Wespen bestrijden

In de top tien van meest vervelend ongedierte nemen de wespen een prominente plaats in. Iedereen heeft wel eens last van ze. Als u of uw personeel rustig aan het werk is en u moet zich concentreren, dan is het vervelend als er opeens een wesp u komt storen. Wespen komen agressief over en willen nog wel eens steken als ze het idee hebben aangevallen te worden. Ook in privé situaties wilt u niet door wespen lastig gevallen worden. Veel mensen zijn bang voor wespen, en het is zelfs zo dat een op de dertig mensen in Nederland voor deze prikkers allergisch is! Wespen bestrijden is dan ook absoluut niet iets dat lichtzinnig opgevat moet worden. Heeft u last van een wespennest bij of in uw bedrijf of huis, wacht dan niet en neem contact met ons op.

Het belang van wespenbestrijding

Als u ontdekt dat er een wespennest in uw buurt zit, ga dan niet zelf proberen daar iets aan te doen. In een wespennest kunnen wel duizenden wespen zitten. Gaat u zelf wespen bestrijden, dan is de kans aanwezig dat deze hun woede tegen u keren. Schakel dan ook altijd een professioneel bedrijf in voor het ruimen van wespennesten. FD Plaagdierpreventie heeft tientallen jaren ervaring met wespenbestrijding en weet als geen ander hoe er het beste met deze vervelende insecten omgegaan moet worden. Wij zorgen ervoor dat de schadelijke gevolgen van een wespenplaag zoveel mogelijk worden voorkomen. Naast de angst die wespen oproepen zijn er namelijk nog meer nadelige gevolgen van wespen. Ze kunnen bijvoorbeeld schade aanbrengen aan houten constructies. Ook kan de aanwezigheid van een wespennest voor stress zorgen, wat de productiviteit en het werkplezier niet ten goede komt.

Weg met die wespenplaag

Door onze jarenlange ervaring hebben we een ideale methode ontwikkeld om wespen te lijf te gaan. Als u ons inschakelt om uw wespenprobleem aan te pakken, dan zorgen wij ervoor dat deze wespen grondig verwijderd worden. We ruimen indien mogelijk het wespennest op, uiteraard bestrijden we de aanwezige wespen. We gebruiken hiervoor de meest moderne technieken, die zo min mogelijk schade aanbrengen aan het milieu. We zorgen er ook voor dat u en uw personeel bij onze werkzaamheden zo min mogelijk gestoord worden. U hoeft dan ook niet bang te zijn dat deze plaag verder omzetverlies oplevert. Laat FD Plaagdierpreventie effectief uw wespen bestrijden.

Neem contact met mij op

U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 040 – 842 36 03. Of vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk met u contact op!