FD Plaagdierpreventie - profesionneel zwarte ratten laten bestrijden

Zwarte ratten bestrijden

U wilt er waarschijnlijk liever niet aan denken, maar helaas komt het wel eens voor: een zwarte ratten plaag in uw bedrijf of huis. Dit kan vervelende gevolgen hebben. Niet alleen roepen zwarte ratten angst op, ze kunnen ook ziektes verspreiden en voedselvoorraden bevuilen. Een ander bijkomend probleem is dat ratten overal aan knagen. Constructies kunnen zo worden aangetast en kabels zijn ook niet veilig. Als ratten aan kabels knagen kan dit niet alleen uw werkzaamheden storen, het is ook gevaarlijk. Er kan kortsluiting ontstaan, wat dan weer voor brand kan zorgen. De zwarte rat is niet zo wijdverspreid als zijn familielid, de bruine rat. De zwarte rat vindt men over het algemeen in Noord-Brabant, Zeeland en Limburg, maar ook al in Gelderland. Vooral agrarische bedrijven hebben veel last van zwarte ratten.

Zwarte ratten bestrijding

De zwarte rat bestrijden is niet eenvoudig. U kunt hier zelf wel aan meehelpen, maar om dit grondig te laten gebeuren is het beter om de professionals van FD Plaagdierpreventie in te schakelen. Wij hebben vele jaren ervaring met zwarte rat bestrijding en hebben hier de meest moderne en effectieve methodes voor. We raden u ook aan om zo snel mogelijk nadat u de rat heeft ontdekt contact met ons op te nemen. Gaat u geen zwarte rat bestrijden, dan kan deze al in rap tempo schade aanbrengen. De zwarte rat plant zichzelf ook snel voort, eens te meer reden om snel aan zwarte rat bestrijding te beginnen. We zijn 24 uur per dag bereikbaar als u de zwarte rat heeft ontdekt in uw bedrijf. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de plaag de kop ingedrukt wordt voordat deze zich uit kan breiden.

Effectief de zwarte rat bestrijden

Zwarte rat bestrijden is iets dat we samen met u doen. Heeft u contact met ons opgenomen, dan gaan we eerst de verspreiding van de rat in kaart brengen. We maken aan de hand van de situatie een strijdplan waarmee de zwarte rat bestrijden het meeste effect heeft. We gebruiken hiervoor de modernste en meest milieuvriendelijke methodes die er beschikbaar zijn. Ook geven we u aanwijzingen over wat u zelf het beste kunt doen om te voorkomen dat de zwarte rat zijn weg terug vindt. Voorkomen is in onze ogen de beste manier van bestrijden! Dit is een motto dat ook opgaat bij zwarte ratten bestrijden.

Neem contact met mij op

U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 040 – 842 36 03. Of vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk met u contact op!