Onafhankelijke kwaliteitsinspecties | FD Plaagdierpreventie
FD-Plaagdierpreventie-019-1024x683

Kwaliteitsinspecties

Kwaliteit is binnen uw bedrijf erg belangrijk. En ook wij van FD Plaagdierpreventie hechten veel waarde aan een uitstekende kwaliteit. Daarom dat u er optioneel voor kunt kiezen om onafhankelijke kwaliteitsinspecties uit te laten voeren. Deze kwaliteitsinspecties sluiten aan op datgene wat audit organisaties op het gebied van ongediertebestrijding vragen. Hierbij kunt u onder andere denken aan normen als International Food Standard (IFS certificaat), British Retail Consortum (BRC certificaat) TFMS (Tesco’s Food Manufacturing Standard) en Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP certificaat).

De voordelen van een kwaliteitsinspectie

Onze kwaliteitsinspecties zijn uniek en bieden tal van voordelen zoals het voorkomen van een zekere bedrijfsblindheid, een paar deskundige ‘extra ogen’ kijkt mee op managementniveau en de rapportage van de kwaliteitsinspecteur kan dienen als intern communicatiemiddel en biedt ondersteuning aan de analyse van de risico-inventarisatie. Al met al is deze kwaliteitsinspectie een extra bescherming van uw toch al kostbare bedrijfsimago.

Gedetailleerd overzicht van plaagdierenactiviteit

De kwaliteitsinspectie kan gezien worden als een  nulmeting, een risico-inventarisatie of controle op voortgang. Het biedt u een gedetailleerd overzicht van de plaagdierenactiviteit binnen de onderneming. Naar aanleiding van een kwaliteitsinspectie ontvangt u een schriftelijke rapportage. Deze rapportage bevat de volgende onderwerpen:

  • Feitelijke constateringen gevolgd door een fotorapportage
  • Een uitleg van de huidige situatie en de mogelijke risico’s en gevolgen daarvan voor uw bedrijf
  • Tenslotte wordt er aangegeven welke maatregelen u kunt nemen voor zowel de korte als de lange termijn. Ook krijgt u advies op het gebied van inrichting en bouwkundige status.

Interesse in een kwaliteitsinspectie op uw locatie? Neem contact op!

Wilt u meer weten over de kwaliteitsinspecties van
FD Plaagdierpreventie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.