Wereldplaagdierdag 2019

6 juni 2019

Op 6 juni 2019 is het Wereld Plaagdierdag!.  Een dag om de status van de plaagbestrijdingsindustrie onder het grote publiek te vergroten.

Ongediertebestrijding professionals doen meer dan zorgen voor plagen in bedrijven en woningen. “Met deze dag kunnen we vieren hoe belangrijk ongediertebestrijding eigenlijk is. Ongediertebestrijding is veel belangrijker dan het elimineren van kleine beestjes of knaagdieren die we niet willen; het gaat ook om mens en dier te beschermen tegen gezondheidsrisico’s die ze kunnen meedragen en zorgen voor een hygiënische bedrijfsvoering.”

FD Plaagdierpreventie heeft een bijdrage geleverd in Metronieuws ; zie hierbij  link naar het artikel

15 juli 2018

Wij zijn wederom van de partij op de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) welke gehouden worden op 17, 18 en 19 november in de Evenementenhal te Gorinchem.

Als u alles te weten wilt komen over de laatste ontwikkelingen m.b.t. ongediertebestrijding in de agrarische sector bent u bij ons op het juiste adres.

Onderwerpen als veranderende wetgeving, buiten gebruik biociden en een op maat gemaakt plaagdierbeheersplan voor u bedrijf, vraag het ons en u krijgt direct antwoord.

Tot ziens in stand nr. 185