Ongediertebestrijding door dé ongediertebestrijder

Ongedierte en plaagdieren kunnen een behoorlijke schadepost betekenen voor uw bedrijf. Muizen, ratten, vliegen en kakkerlakken kunnen ziekten verspreiden en uw voorraad aantasten. Met als gevolg dat deze daardoor onbruikbaar wordt. En naast dat ongedierte uw voorraad aantast, brengen ze ook schade aan uw muren, plafonds en leidingen aan. Waardoor ook de uitstraling van uw bedrijf wordt aangetast. Maar niet wanneer u FD Plaagdierpreventie inschakelt: de ongediertebestrijder uit Brabant.

Ongedierte bestrijden middels onze complete aanpak

Middels de complete aanpak om ongedierte te bestrijden van ongediertebestrijder FD Plaagdierpreventie voorkomt u bovenstaande problemen. Wij bieden u een compleet dienstenpakket aan van advies, inspectie, preventie en bestrijding. Voorkomen is daarbij het uitgangspunt van ons als ongediertebestrijder. Krijgt u desondanks toch bezoek van plaagdieren? Dan zorgen wij voor een efficiënte en effectieve manier om dit ongedierte te bestrijden.

Van ongediertebestrijding naar ongediertepreventie

Tegenwoordig wordt er niet meer gesproken over het bestrijden van ongedierte, maar juist over het voorkomen van ongedierte. In plaats van ongedierte- en plaagdierbestrijding is het dus plaagdierpreventie geworden. En zoals gezegd is voorkomen niet voor niets ons uitgangspunt, want voorkomen is altijd beter dan genezen.

Wanneer u eenmaal doorheeft dat u last heeft van ongedierte binnen uw bedrijf of organisatie, bevindt het zich in de meeste gevallen al in een vergevorderd stadium. Middels ons Integrated Pest Management werkmodel en het Plaagdier Beheersplan proberen we dit soort problemen te voorkomen. Ongediertepreventie is dus een belangrijk onderdeel geworden van ieders bedrijfsvoering.

Contact opnemen?

FD Plaagdierpreventie