Het belang van goede plaagdierbeheersing

Het is een van de problemen waar u als ondernemer niet mee te maken wilt krijgen: ongedierte! Helaas is de kans op het ontstaan van een ongedierteprobleem bij uw bedrijf reëel. Hoe goed u ook uw best doet om de diverse soorten ongedierte buiten de deur te houden, is er altijd een kans dat u toch getroffen wordt. Met FD Plaagdierpreventie kunt u ervoor zorgen dat uw bedrijf buiten schot blijft. We hebben tientallen jaren ervaring met plaagdierbeheersing en kunnen er samen met u voor zorgen dat u zich hierover geen zorgen hoeft te maken. We helpen u met het opstellen van een plan waarmee u ongewenst bezoek van ongedierte buiten de deur houdt. De ongediertebeheersing van FD Plaagdierpreventie is al tientallen jaren ongeëvenaard.

Alles over ongediertebeheersing

FD plaagdierpreventie biedt een compleet pakket aan bestrijding en preventie van ongedierte aan. Daarnaast kunnen we u ook helpen bij het samenstellen van een goed plan om uw bedrijfshygiëne te optimaliseren. Wij kunnen u assisteren als u last heeft van een ongedierteplaag, maar vinden het nog belangrijker om dit samen met u te voorkomen. Onze experts kunnen samen met u een goed plan opstellen. Als het op ongediertebeheersing aankomt is er geen soort ongedierte waar wij geen oplossing voor hebben. Heeft u bijvoorbeeld last van knaagdieren of runt u een bedrijf in de horeca, waar u knaagdieren koste wat kost buiten de deur wilt houden? Wij hebben de ideale oplossing voor u. Bent u eigenaar van een hotel en wordt u geplaagd door bedwantsen? Ook dit is voor ons geen probleem, net zo min als de vele andere soorten ongedierte. Onze plaagdierbeheersing is ongeëvenaard.

Contact opnemen met FD Plaagdierpreventie

Neemt u de plaagdierbeheersing in uw bedrijf serieus? Neem dan contact met ons op. We zijn 24 uur per dag bereikbaar om ervoor te zorgen dat u geen last meer heeft van ongedierte. Samen met u stellen we een plan op om plaagdieren buiten de deur te houden of op te ruimen. We kennen alle eisen waar aan voldaan moet worden om bijvoorbeeld een succesvol, gecertificeerd voedselverwerkend bedrijf te kunnen zijn. Onze professionele medewerkers nemen graag alles met u door en helpen u snel en grondig van uw probleem af.

Contact opnemen?

FD Plaagdierpreventie