Plaagdieren – voor elk plaagdier een oplossing | FD Plaagdier

Plaagdieren overzicht

Plaagdieren zijn over het algemeen kleine dieren die schadelijk zijn en overlast veroorzaken. Een plaagdier is een dier met eigenschappen die door bepaalde mensen als beschadigend, lastig of ongewenst worden beschouwd. Plaagdieren kunnen zowel voor particulieren als bedrijven een behoorlijke schadepost betekenen. Muizen, ratten, vliegen en kakkerlakken verspreiden ziekten en tasten uw voorraden aan, waardoor deze onbruikbaar wordt. Een plaagdier veroorzaakt daarnaast ook schade aan uw muren, plafonds, leidingen. Hiermee tasten ze ook de uitstraling van uw bedrijf aan.

FD Plaagdierpreventie is ervaren met preventie en bestrijding van verschillende soorten plaagdieren. Waar knaagdieren en insecten de meest bekende plaagdier soorten zijn, weten wij ook wat we kunnen doen aan overlast van zoogdieren, vogels en andere geleedpotigen.

Plaagdier – een compleet dienstenpakket

Middels de complete aanpak op het gebied van preventie en bestrijding van het plaagdier van FD Plaagdierpreventie voorkomt en bestrijdt u problemen. Ons compleet dienstenpakket, waarbij het voorkomen van plaagdieren centraal staat, omvat advies, inspectie, preventie en bestrijding en staat ook wel bekend als het Plaagdier Beheersplan. En krijgt u desondanks toch bezoek van plaagdieren? Dan zorgen wij voor een efficiënte en effectieve bestrijding.

Neem contact met mij op

U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 040 – 842 36 03. Of vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk met u contact op!