Insectenbestrijding – insecten in huis | FD Plaagdierpreventie
kakkerlakken

Insecten

Wanneer u last heeft van insecten in huis kan het zowel om kruipende als om vliegende insecten gaan. Beiden insectensoorten kunnen voor veel overlast zorgen. Het is dan ook belangrijk om bij een insectenplaag direct een betrouwbare, professionele partij in te schakelen voor het bestrijden van deze insecten. FD Plaagdierpreventie is zo een partij die gespecialiseerd is in insectenbestrijding.

Kruipende insecten bestrijden

Kruipende insecten zoals kakkerlakken dragen diverse ernstige ziektes met zich mee zoals Salmonella, dysenterie, gastro-enteritis en tyfus. Het risico van deze kruipende insecten is vooral hoog met kinderen, ouderen of zieken in huis. De uitwerpselen van kakkerlakken kunnen daarnaast ook eczeem en astma veroorzaken. Vlooien en bedwantsen zijn andere vormen van kruipende insecten waar de beten voor veel ongemak en irritaties kunnen zorgen.

Vliegende insecten

Een vliegenplaag in huis vervuilt niet alleen voedingswaren, maar ze kunnen ook nog tal van ziekten en infecties met zich meedragen. Kleermotten, ook een vorm van de vliegende insecten, kunnen grote schade toebrengen aan uw kleding en andere natuurlijke stoffen en materialen. Beten van muggen en steken van wespen kunnen eveneens voor veel ongemak zorgen, vooral wanneer u allergisch bent voor deze insectensoorten.

Het is dus belangrijk om zowel de kruipende als de vliegende insecten te bestrijden, maar nog beter is het om ze te voorkomen. Voor zowel insectenbestrijding als –preventie bent u bij FD aan het juiste adres.

Neem contact met mij op

U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 040 – 842 36 03. Of vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk met u contact op!