Hinderlijke insecten voorkomen & bestrijden | FD Plaagdier
kakkerlak-1

Hinderlijke insecten

Insecten kunnen zowel in uw huis als in uw bedrijf hinderlijk zijn. Bij FD Plaagdierpreventie spreken we bij sommige insectensoorten dan ook van hinderlijke insecten. Onder hinderlijke insecten verstaan we zowel vliegende als kruipende insecten. Van kakkerlakken en franjestaarten tot vliegen en mieren. Allemaal insectensoorten die een ware plaag kunnen vormen en waar u niet zo eenvoudig vanaf komt. Schakel FD Plaagdierpreventie in voor het professioneel bestrijden van deze hinderlijke insecten.

Voorkomen en bestrijden

Onze naam ‘FD Plaagdierpreventie’ zegt het eigenlijk zelf al: wij voorkomen plaagdieren en ongedierte liever dan dat we ze bestrijden. Speciaal voor bedrijven hebben we dan ook ons Plaagdier Beheersplan. Samen met u stellen we een op maat gemaakt strategisch plan op om plaagdieren, zoals hinderlijke insecten, uit uw bedrijf te weren. Dit Plaagdier Beheersplan is gebaseerd op de plattegrond van uw bedrijf. Daarnaast doen we suggesties om uw bedrijfsgebouwen en terreinen minder aantrekkelijk te maken voor plaagdieren. Vervolgens controleren wij uw bedrijf elke zes weken en passen we het plan desnoods aan.

Mochten er onverhoopt toch plaagdieren ontdekt worden, dan kunnen onze professionele medewerkers snel ingrijpen.

Overlast? Neem contact op!

Heeft u last van hinderlijke insecten? Dan wordt het de hoogste tijd om FD Plaagdierpreventie in te schakelen. Wij zijn de ideale partner omdat we al tientallen jaren ervaring hebben op het gebied van plaagdierpreventie en –bestrijding, gecertificeerd zijn volgens het CEPA-keurmerk, altijd werken volgende de laatste normen en ontwikkelingen én oog voor het milieu hebben.

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met mij op

U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 040 – 842 36 03. Of vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk met u contact op!