Vliegen in huis – vliegen bestrijden

Het is niet toevallig dat er zoveel spreekwoorden over vliegen zijn. Deze insecten zijn namelijk vaak en in grote getale aanwezig, met alle overlast en gevolgen van dien. Vliegen zijn niet alleen in huis, maar ook in de horeca, de gezondheidszorg en industrieën waar hygiëne essentieel is, erg hinderlijk. Maar er zijn echter veel belangrijkere redenen om vliegen te weren en te bestrijden. Ze dragen diverse ziekteverwekkers bij zich zoals salmonella, E.coli 0157, Campylobacter en Heliobacter. Daarnaast dragen ze parasieten en eitjes van lintwormen bij zich.

Vakkundig optreden bij het bestrijden van vliegen is dus erg belangrijk. Heeft u last van vliegenoverlast? Schakel dan het professionele FD Plaagdierpreventie in.

Vliegenoverlast

Zijn beweeglijkheid is een reden dat de vlieg de status van plaagdier heeft. Vliegen kunnen in de loop van hun korte leven zeer veel voedsel en leefomgevingen besmetten. In Nederland hebben we, en dan voornamelijk de agrarische sector, te maken met verschillende soorten vliegen zoals de kamervlieg, de blauwe vleesvlieg, de fruitvlieg en de motmug.

Al deze vliegen plaagdieren veroorzaken veel economische schade binnen uw agrarische bedrijf. Ze veroorzaken stress en onrust bij uw vee en brengen allerlei ziektekiemen over. Vliegenbestrijding in agrarische bedrijven is dus noodzakelijk!

Vliegenbestrijding

Wanneer we last hebben van vliegen in huis kunnen we deze vliegenoverlast nog te lijf gaan met de hand, een krant of een vliegenmepper. In professionele organisatie zoals de uwe, moeten vliegen natuurlijk ingrijpender en doeltreffender bestreden worden. U wilt er toch zeker van zijn dat deze insecten uw producten en productieproces niet beschadigen? Het ophangen van vliegenstrips kan helpen, maar is natuurlijk niet voldoende om uw bedrijf echt tegen vliegenoverlast te beschermen. FD Plaagdierpreventie helpt u daarom graag met vliegen bestrijden. Dit doen we op een vakkundige en doeltreffende manier. En door tijdig te beginnen kunt u grotere problemen en kosten voorkomen.

Contact opnemen?

FD Plaagdierpreventie