Materiaalaantasters voorkomen en bestrijden | FD Plaagdier

Materiaalaantasters

Heeft u last van door insecten aangetaste materialen, ook wel bekend als de materiaalaantasters? Dan helpen de professionals van FD Plaagdierpreventie u graag met het aanpakken van deze plaagdieren. Materiaalaantasters tasten onder andere kleding, tapijt, gestoffeerde meubelen, papier en verpakkingsmateriaal aan. Dit kan niet alleen particulier maar ook in de detailhandel, groothandel, logistiek en musea problemen geven. Dit omdat goederen aangetast worden en de bacteriën zich kunnen verspreiden.

Zoals u ziet kunnen materiaalaantasters voor grote problemen in huis of in uw bedrijf vormen. Om deze plaagdieren te bestrijden of zelfs te voorkomen, is het belangrijk om met een professionele partij in zee te gaan. FD Plaagdierpreventie is zo’n professionele partij.

Mogelijke gevolgen

De gevolgen naar aanleiding van een plaag materiaalaantasters kunnen groot zijn. Onbehandelde plagen kunnen leiden tot:

  • Schade aan historische kunstvoorwerpen, zelfs onherstelbare schade is mogelijk
  • Schade aan kleding, tapijten, gestoffeerde meubelen
  • Bederven van etenswaren en goederen op basis van textiel
  • Onrust op de werkvloer
  • Reputatieschade voor uw bedrijf.

FD Plaagdierpreventie is uw full service dienstverlener voor bedrijfshygiëne, plaagdierpreventie en plaagdierbestrijding waaronder de materiaalaantasters. Enerzijds lossen wij de overlast van deze materiaalaantasters vakkundig voor u op, maar anderzijds (en dat doen we liever) denken we graag al in een eerder stadium met u mee over het weren van deze ongewenste bezoekers. Samen met u zoeken we naar een structurele oplossing.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden of wilt u meer informatie over het voorkomen en bestrijden van deze materiaalaantasters? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met mij op

U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 040 – 842 36 03. Of vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk met u contact op!