Motten bestrijden – specialist mottenbestrijding | FD Plaagdier
mot

Motten

Motten als materiaalaantasters brengen schade toe aan kleding, stoffen en tapijt. Wanneer u de eerste motten signaleert, is de schade vaak al toegebracht en is mottenbestrijding nodig. Het grote voordeel van motten in huis of bedrijf is dat ze op een milieuvriendelijke wijze te weren zijn. De meest voorkomende mottensoort is de kleermot. Textiel dat lange tijd op een donkere plaats opgeslagen ligt, loopt het meeste risico op aantasting door motten. De kleermot tast eiwithoudende vezels zoals wol, leer, bont en veren aan.

Wanneer u te maken heeft met motten in uw huis of uw bedrijf is het van belang om deze motten te bestrijden. Want ook wanneer u niet direct ingrijpt middels mottenbestrijding, worden het er steeds meer. Voor het verjagen van deze mottenplaag kunt u de specialist in mottenbestrijding inschakelen: FD Plaagdierpreventie!

Mottenbestrijding van verschillende soorten motten

Motten zijn er in veel verschillende soorten en maten. De meest voorkomende mottensoorten in de categorie van materiaalaantasters in Nederlandse bedrijfs- en woonruimten zijn:

  • Huismot
  • Kleermot
  • Pelsmot

En één ding hebben al deze mottensoorten met elkaar gemeen: voor het bestrijden van deze motten neemt u contact op met FD Plaagdierpreventie.

Overlast? Neem contact op!

Sprake van motten in huis? Dan wordt het tijd om deze motten te bestrijden. En daarvoor is FD Plaagdierpreventie de ideale partner. Dit omdat we al tientallen jaren ervaring hebben op het gebied van mottenbestrijding, gecertificeerd zijn volgens het CEPA-keurmerk, altijd werken volgens de laatste normen én oog voor het milieu hebben. We zijn rechtstreeks en 24 uur per dag voor u bereikbaar.

Neem contact met mij op

U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 040 – 842 36 03. Of vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk met u contact op!