Bijtende en stekende insecten bestrijden

In bepaalde seizoenen hebben we in toenemende mate last van muggen, insecten en andere kleine beestjes die als vervelend, vies en/of irritant ervaren worden wanneer ze in onze buurt komen of ons zelfs steken of bijten. Zowel de bijtende als de stekende insecten kunt u laten bestrijden door een professionele partij zoals FD Plaagdierpreventie.

Er zijn insecten die steken en er zijn insecten die bijten. Stekende insecten zoals wespen en bijen doen dat uit zelfverdediging. Stekende insecten steken alleen wanneer ze zichzelf bedreigd voelen, waarna ze ter afweer een beetje gif in de huid spuiten. Bijtende insecten, zoals muggen en vlooien, bijten om bloed op te zuigen als voedsel of om zichzelf voort te planten. Tijdens het bijten spuiten ze een beetje speeksel met histamine in de huid, waardoor de bloedvaten wijder open gaan staan. Ons lichaam reageert zowel op een steek als op een beet op dezelfde manier.

Verschillende soorten bijtende en stekende insecten

Bij FD Plaagdierpreventie zijn we gespecialiseerd in het bestrijden van verschillende soorten bijtende en stekende insecten.

  • Wespen
  • Bijen en hommels
  • Vlooien
  • Mijten
  • Bedwantsen
  • Muggen

Heeft u thuis of in uw bedrijf last van één of meer van deze bijtende of stekende insecten? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag met het voorkomen en bestrijden van deze stekende insecten.

Contact opnemen?

FD Plaagdierpreventie

Neem contact op voor het tot overlast leidt!

Indien u last heeft van ongedierte, raden wij u aan om zo snel mogelijk contact op te nemen voor het een tot een groter probleem leidt.

Neem contact op