Bedwants bestrijden – specialist in bedwants bestrijding | FD Plaagdier

Bedwants

Bedwants zijn uw meest ongewenste gasten. Kamers die besmet raken met bedwants of andere bijtende insecten zijn de nachtmerrie voor elke hotelier en voor facilitair managers. Helaas komen bedwants steeds vaker voor en zijn ze moeilijk te bestrijden. Hoewel de naam anders doet vermoeden, komen bedwantsen niet alleen in bedden voor maar ook in musea, universiteiten, gevangenissen, de entertainmentindustrie, detailhandel, openbaar vervoer en verzorgingstehuizen.

De verwachting is dat de overlast van bedwants in de toekomst alleen nog maar zal toenemen. Bedwants hebben een plat, ovaalvormig lichaam van vier tot acht mm. Bedwants zijn lichtschuw en komen bij dag- en kunstlicht alleen uit hun schuilplek wanneer ze erg hongerig zijn. Bedwants verspreiden een zoetige geur. Het is dus erg belangrijk om bedwants te bestrijden en nog belangrijker te voorkomen. Schakel hiervoor FD Plaagdierpreventie in.

Bedwants

 

Bedwants overlast – de gevolgen

Wanneer u te maken heeft met overlast van bedwants, kunt u te maken hebben met de volgende gevolgen:

  • Jeukende huidirritaties die na enkele dagen veranderen in zwellingen
  • Wanneer men vaak wordt belaagd kan een algeheel onwel gevoel optreden
  • Verspreiding van ziektekiemen is theoretisch mogelijk.

Wat betreft de bestrijding van bedwants: wij hebben de oplossing.

Bedwants bestrijding – FD heeft de oplossing

Het direct ondernemen van professionele actie als er bedwants ontdekt worden is de enige remedie. Eventuele verspreiding van deze plaagdieren kan dan nog voorkomen worden en bedwants voorkomen is beter dan bedwants verspreiden.

Wanneer u ons inschakelt voor bestrijding van de bedwants, onderzoeken wij nauwkeurig waar ze zich bevinden. Het bestrijden van de bedwants doen wij met een revolutionaire, doeltreffende en snelle aanpak. Waar een ruimte voorheen na een bestrijding enkele dagen onbruikbaar was, gebruiken we nu bestrijdingsmiddelen waardoor uw interieur en het milieu niet onnodig belast worden. Het grote voordeel hiervan is dat uw omzetverlies minimaal is en klachten van gasten voorkomen worden.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van het bestrijden van bedwants of de wandluis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.