Last van voorraadaantasters? | FD Plaagdierpreventie

Voorraadaantasters

De belangrijkste vorm van ongedierte zijn de voorraadaantasters. Dit type ongedierte voedt zich namelijk rechtstreeks op grondstoffen, grondstoffen die zowel in huis als in een bedrijf voorkomen. De voorraadaantasters kunnen worden onderverdeeld in de primaire plaagdieren en de secundaire plaagdieren. Waar de primaire variant de intacte grondstoffen aantast, vereisen de secundaire plaagdieren dat de goederen worden beschadigd voordat ze deze kunnen besmetten.

Veel verschillende voorraadaantasters kunnen voorkomen in al of niet bewerkte landbouwproducten bestemd voor menselijke of dierlijke consumptie. Ook in halffabrikaten en eindproducten kunnen vele aantasters aanwezig zijn. Ze kunnen worden aangetroffen in grote voorraden in silo’s als in de provisiekast. Door voorraadaantasters worden producten aangevreten, in ernstige mate vervuild door uitwerpselen, vervellinghuidjes, spinsels, etc. Hierdoor worden zowel de smaak als de kwaliteit van de producten aanzienlijk verminderd.

Overlast? Schakel FD Plaagdierpreventie in!

FD Plaagdierpreventie is uw full service dienstverlener voor bedrijfshygiëne, plaagdierpreventie en plaagdierbestrijding waaronder de voorraadaantasters. Enerzijds lossen wij de overlast van deze voorraadaantasters vakkundig voor u op, maar anderzijds (en dat doen we liever) denken we graag al in een eerder stadium met u mee over het weren van deze ongewenste bezoekers. Samen met u zoeken we naar een structurele oplossing.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden of wilt u meer informatie over het voorkomen en bestrijden van deze voorraadaantasters? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met mij op

U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 040 – 842 36 03. Of vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk met u contact op!