Muizenoverlast

Muizen zijn waarschijnlijk de meest bekende en daarmee ook de meest verafschuwde plaagdieren. Vrijwel ieder bedrijf en woonhuis krijgt vroeg of laat te maken met deze kleine knagers, waardoor er sprake is van muizenoverlast. Met alle nadelige gevolgen van dien. Denk bijvoorbeeld aan een aangevreten voorraad, doorgeknaagde bedrading en onhygiënische keutels. Dit zijn slechts een paar van de ‘visitekaartjes’ die door muizen worden achtergelaten.

Als u te maken heeft met muizenoverlast is het van belang om deze muizen te bestrijden. Want wanneer u niet direct ingrijpt om de muizen te verjagen, worden het er steeds meer. Voor het verjagen van de muizen kunt u de specialist in muizenbestrijding inschakelen: FD Plaagdierpreventie!

Muizenbestrijding van verschillende soorten muizen

Muizen zijn er in vele verschillende soorten en maten. De meest voorkomende muizensoorten in Nederlandse bedrijf- en woonruimten zijn:

  • Huismuis
  • Bosmuis
  • Veldmuis
  • Spitsmuis

En één ding hebben al deze muizensoorten met elkaar gemeen: voor het bestrijden van deze muizen neemt u contact op met FD Plaagdierpreventie.

Muizenoverlast? Schakel FD in!

Is er bij u sprake van muizenoverlast? Dan wordt het tijd om deze muizen te bestrijden. En daarvoor is FD Plaagdierpreventie de ideale partner. Dit omdat we al tientallen jaren ervaring hebben op het gebied van muizenbestrijding, gecertificeerd zijn volgens het CEPA-keurmerk, altijd werken volgens de laatste normen én oog voor het milieu hebben. We zijn rechtstreeks en 24 uur per dag voor u bereikbaar.

Contact opnemen?

FD Plaagdierpreventie