Ratten bestrijden / Rattenoverlast | Laat het bestrijden door FD Plaagdierpreventie
rattenoverlast - rattenbestrijding

Ratten

Ratten die uw bedrijf of woning binnendringen, vormen direct een bijzonder ernstig probleem. Wanneer er sprake is van rattenoverlast dient dit dan ook direct te worden aangepakt. Ratten vormen namelijk een aanzienlijk gezondheidsrisico voor zowel mensen als huisdieren. Ratten in huis kunnen diverse ziekten overbrengen zoals Salmonella, de ziekte van Weil, E. coli en TBC. Heeft u last van ratten in huis of in uw bedrijf? Dan is het belangrijk om deze ratten te bestrijden. FD Plaagdierpreventie is gespecialiseerd op het gaat om ratten bestrijden.

Rattenbestrijding van verschillende rattensoorten

In ons land komen zowel bruine als zwarte ratten voor. Hoewel de laatste soort nog maar sporadisch wordt aangetroffen. Inmiddels komt de zwarte rat in Nederland in het wild bijna niet meer voor. Af en toe wordt deze rattensoort nog sporadisch aangetroffen in een pakhuis in havens, wanneer hij bijvoorbeeld meekomt met een vracht graan. Mocht er in de Nederlandse natuur een rat worden waargenomen, dan zal het in de meeste gevallen om een bruine rat gaan. Ons maakt het niet uit van welke rattenoverlast u verlost wilt worden (en blijven):
FD Plaagdierpreventie heeft de oplossing wanneer het om ratten bestrijden gaat.

Overlast? Schakel FD in!

Sprake van rattenoverlast? Dan wordt het tijd om deze ratten te bestrijden. En daarvoor is FD Plaagdierpreventie de ideale partner. Dit omdat we al tientallen jaren ervaring hebben op het gebied van rattenbestrijding, gecertificeerd zijn volgens het CEPA-keurmerk, altijd werken volgens de laatste normen én oog voor het milieu hebben. We zijn rechtstreeks en 24 uur per dag voor u bereikbaar.

Neem voor het bestrijden van ratten meteen contact op met FD Plaagdierpreventie.

Neem contact met mij op

U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 040 – 842 36 03. Of vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk met u contact op!