Zoogdieren bestrijden

Sommige zoogdieren kunnen ook als plaagdier beschouwd worden. Bij FD Plaagdierpreventie krijgen we voornamelijk klachten binnen van mollen, marterachtigen en vleermuizen. Waar de mollen door de Flora- en Faunwet aangemerkt worden als landelijke schadesoort en mollenbestrijding dus toegestaan is, vallen de marterachtigen en de vleermuizen daarentegen onder de beschermde diersoorten die niet bestreden mogen worden.

Het allerbeste middel om overlast veroorzaakt door zoogdieren tegen te gaan, is het gebruiken van schrikdraad. De meeste zoogdieren, en vooral de steenmarters, reageren perfect op schrikdraad omdat ze hiervan wegblijven en dus verjaagd worden.

Zoogdierenbestrijding voor particulieren en bedrijven

Zowel particulieren als bedrijven kunnen overlast ervaren van zoogdieren. Wij van FD Plaagdierpreventie zijn er vooral voor de zakelijke markt, maar ook als particulier kunt u bij ons terecht. Op zakelijk gebied hebben wij ons speciale, op maat gemaakte, Plaagdier Beheersplan. Met behulp van dit plan gaan we samen met u op zoek naar de beste oplossing voor het bestrijden van de zoogdieren.

Schakel FD Plaagdierpreventie in!

FD Plaagdierpreventie is gespecialiseerd op het gebied van zoogdierenbestrijding. Zeker op het gebied van de mol. Heeft u overlast van ongenode gasten en vindt u het de hoogste tijd worden dat deze zoogdieren bestreden worden? Schakel dan FD Plaagdierpreventie in. Onze professionele medewerkers weten als geen ander hoe ze deze insectensoorten moeten bestrijden en voorkomen. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen?

FD Plaagdierpreventie

Neem contact op voor het tot overlast leidt!

Indien u last heeft van ongedierte, raden wij u aan om zo snel mogelijk contact op te nemen voor het een tot een groter probleem leidt.

Neem contact op