Zoogdieren bestrijden – zoogdierenbestrijding | FD Plaagdier
konijn-wide

Zoogdieren

Sommige zoogdieren kunnen ook als plaagdier beschouwd worden. Bij FD Plaagdierpreventie krijgen we voornamelijk klachten binnen van mollen, marterachtigen en vleermuizen. Waar de mollen door de Flora- en Faunwet aangemerkt worden als landelijke schadesoort en mollenbestrijding dus toegestaan is, vallen de marterachtigen en de vleermuizen daarentegen onder de beschermde diersoorten die niet bestreden mogen worden.

Het allerbeste middel om overlast veroorzaakt door zoogdieren tegen te gaan, is het gebruiken van schrikdraad. De meeste zoogdieren, en vooral de steenmarters, reageren perfect op schrikdraad omdat ze hiervan wegblijven en dus verjaagd worden.

Zoogdierenbestrijding voor particulieren en bedrijven

Zowel particulieren als bedrijven kunnen overlast ervaren van zoogdieren. Wij van FD Plaagdierpreventie zijn er vooral voor de zakelijke markt, maar ook als particulier kunt u bij ons terecht. Op zakelijk gebied hebben wij ons speciale, op maat gemaakte, Plaagdier Beheersplan. Met behulp van dit plan gaan we samen met u op zoek naar de beste oplossing voor het bestrijden van de zoogdieren.

Overlast? Neem contact met ons op!

FD Plaagdierpreventie is gespecialiseerd op het gebied van zoogdierenbestrijding. Zeker op het gebied van de mol. Heeft u overlast van ongenode gasten en vindt u het de hoogste tijd worden dat deze zoogdieren bestreden worden? Schakel dan FD Plaagdierpreventie in. Onze professionele medewerkers weten als geen ander hoe ze deze insectensoorten moeten bestrijden en voorkomen. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met mij op

U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 040 – 842 36 03. Of vul het formulier hieronder in en wij nemen zo snel mogelijk met u contact op!