Ongedierte buiten de deur houden met FD Plaagdierpreventie

Heeft u een horeca onderneming of een ander bedrijf waar veel mensen samen werken? Dan is de kans helaas groot dat u wel eens te maken heeft gehad met ongedierte. Maar ook als u een kleiner bedrijf heeft zult u niet altijd gevrijwaard zijn geweest van plaagdieren. En spijtig genoeg wil er ook in de veilige thuisomgeving wel eens een ongewenste kruiper door uw gangen sluipen. Geen nood, de professionele ongediertepreventie van FD Plaagdierpreventie is 24 uur per dag bereikbaar als u een probleem heeft. We kunnen ervoor zorgen dat ongedierte snel geruimd wordt, voordat het meer schade aan kan richten. Maar we kunnen er ook samen met u voor zorgen dat dit ongedierte helemaal de weg naar binnen niet kan vinden. Per slot van rekening is het beter een plaag te voorkomen dan hem te bestrijden.

Ongediertepreventie met FD Plaagdierpreventie

Er zijn heel wat verschillende soorten ongedierte die u het leven zuur kunnen maken. Als u eigenaar bent van bijvoorbeeld een horecagelegenheid, dan zit u er nu eenmaal niet op te wachten dat er allemaal ongedierte in uw keuken rondloopt. Het is een gevaar voor de gezondheid, en kan daarnaast ook imagoschade betekenen. Maar ook als u een agrarisch bedrijf draaiend houdt wilt u dat dit ongediertevrij is. Er zijn genoeg soorten plaagdieren die uw gewassen maar wat graag lusten en die zo voor aanzienlijke schade kunnen zorgen. Wat te denken als u kinderen heeft die allergisch zijn voor wespensteken? Een wespenzwerm aan uw huis is dan het laatste wat u zou wensen. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van het soort ongedierte dat u met FD Plaagdierpreventie kunt voorkomen. We hebben een oplossing paraat voor tientallen soorten ongediertepreventie.

Meer dan alleen ongediertepreventie

Het ruimen en voorkomen van ongedierte is niet het enige waar u bij ons mee aan kunt kloppen. We zijn ook gespecialisseerd in bedrijfshygiëne. Samen met u kunnen we een plan maken waarin aan alle eisen voldaan wordt. We zorgen ervoor dat u alle benodigde certificaten behaalt en dat u deze ook zonder problemen behoudt. Onze professionals staan altijd voor u klaar om uw zorgen op dit gebied weg te nemen. Neemt u dan ook gerust contact op met FD Plaagdierpreventie om te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen!

Contact opnemen?

FD Plaagdierpreventie