Ongediertebestrijding Eindhoven

Ongediertebestrijding Breda

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Zoekt u een bedrijf voor ongediertebestrijding Breda? Dan bent u bij FD plaagdierpreventie aan het juiste adres. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het bestrijden en voorkomen van alle mogelijke soorten ongedierte. We doen dit snel en grondig, en altijd op de meest milieuvriendelijke wijze die voorhanden is. U moet weten dat als wij ongedierte bestrijden Breda en omgeving in de toekomst buiten schot van ongedierte zullen blijven!

Ongedierte bestrijden Breda

Wist u dat wij op het gebied van ongediertebestrijding Breda en omstreken bedienen? En ook tot ver daarbuiten kunt u bij ons terecht als u een ongedierteprobleem heeft. U zit er als ondernemer nu eenmaal niet op te wachten last te hebben van een, knagende en ziektes verspreidende insecten en knaagdieren. Heeft u een restaurant of bar? Dan kan een muizen- of vliegenplaag bijvoorbeeld op meerdere gebieden een probleem zijn. Niet alleen heeft u te maken met ongedierte dat uw voorraden aantast, maar het is ook niet goed voor uw imago. Mensen zullen niet snel terugkomen bij een eetgelegenheid waar ongedierte in de keuken rondkruipt. Bent u de eigenaar van een hotel, dan wilt u dat uw gasten rustig in hun bedden kunnen liggen, zonder dat ze last hebben van bedwantsen. Runt u een agrarisch bedrijf? Er zijn meerdere soorten vraatzuchtige knaagdieren die uw bedrijf ook heel plezierig vinden. Weg met al dat ongedierte!

Ongedierte bestrijden Breda met FD Plaagdierpreventie

Met FD Plaagdierpreventie hoeft u niet bang te zijn voor een ongedierteplaag. Wij hebben de modernste en meest doeltreffende methodes. We denken dat onze ongediertebestrijding Breda en omstreken van hun ongedierteproblemen af kan helpen. Maar we kunnen ook voor u een plan opstellen waarmee u helemaal niet meer bang hoeft te zijn voor plaagdieren. De preventie van een plaag is wat ons betreft de meest effectieve manier van plaagdierbestrijding! We hebben in de tientallen jaren dat ons bedrijf bestaat onze methodes dusdanig verfijnd dat we op elke plaag een goed antwoord hebben. Of het nou gaat om maden, muizen, ratten of mieren, wij zorgen ervoor dat ongedierte geen schijn van kans heeft. Neem daarom vandaag nog contact met ons op als u een ongedierteprobleem heeft. Om een plaag zo goed mogelijk te kunnen bestrijden is snelle actie gewenst, voordat het probleem helemaal uit de hand loopt!

breda

Onze werkwijze

Afspraak

Neem direct contact met ons op, wij zorgen ervoor dat onze vestiging contact met u opneemt.

 • Gecertificeerde professionele servicemedewerkers
 • Binnen 24 uur contact opgenomen (ma-za)
 • 24/7 bereikbaar voor bedrijven

Inspectie

We inspecteren, op ieder gewenste locatie, uw plaagdierprobleem en bieden u een passende offerte en plaagdierbeheer plan aan.

 • Afspraak op een voor u geschikt moment
 • Effectieve oplossingen afgestemd op uw situatie
 • CEPA en IPM rattenbeheersing gecertificeerd

Actie

Onze professionele en gecertificeerde servicemedewerkers voeren de behandeling conform de gemaakte afspraken uit.

 • Bestrijding snel en efficiënt uitgevoerd
 • Zonder verstoring van uw bedrijfsprocessen
 • Aanpak met oog voor het milieu

Preventie

Na het oplossen van uw probleem evalueren we de resultaten en gaan we over tot preventie van uw plaagdierrisico’s.

 • Gratis weringsadvies en hygiëne aanbevelingen
 • Na een bestrijding volgt wering en preventie
 • Uitvoering van QA inspecties en begeleiding bij audits

Geïnteresseerd in een gratis bedrijfsinspectie?

Heeft uw bedrijf last van ongedierte? Wij komen graag langs voor een gratis bedrijfsinspectie!