Ongediertebestrijding Tilburg en omgeving - FD Plaagdierpreventie

Ongediertebestrijding Deventer

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Op zoek naar de beste ongediertebestrijding Deventer? FD Plaagdierpreventie heeft tientallen jaren ervaring met het bestrijden van alle soorten ongedierte. Of u nu last heeft van maden, mieren of mollen, bruine of zwarte ratten, of willekeurig welke andere soort knager of ziekteverspreider, wij hebben de oplossing. Er valt bij ongedierteverspreiding ook genoeg zelf te doen, maar als u wilt dat de bestrijding grondig en vakkundig gebeurt, dan kunt u dit het beste aan onze professionele bestrijders overlaten. Niet alleen gebruiken wij methodes die permanent een einde maken aan een ongedierteplaag, het kan ook gevaarlijk zijn om zelf ongedierte te lijf te gaan. Denkt u daarbij bijvoorbeeld aan een wespennest met duizenden agressieve wespen. Deze wilt u niet achter u aan hebben als u onverhoopt iets verkeerds doet bij de bestrijding!

Ongedierte bestrijding Deventer en omstreken

Wist u dat wij op het gebied van ongediertebestrijding Deventer en omstreken bedienen? Natuurlijk zijn we ook beschikbaar als u een probleem heeft en buiten deze regio een bedrijf voert. FD Plaagdierpreventie is expert op het gebied van plaagdieren, zelfs als deze gebonden zijn aan een bepaalde regio. Neem de zwarte rat bijvoorbeeld. Deze komt tegenwoordig vooral voor in Brabant en Limburg, alsmede in havens en bij agrarische gebieden. Wij kunnen dit ongedierte op moderne en milieuvriendelijke wijze voor u opruimen. We zijn niet alleen experts op het gebied van ongediertebestrijding, we weten ook alles over het voorkomen van een ongedierteplaag. Per slot van rekening kunt u beter een plaag voorkomen dan achter de feiten aanlopen en hem moeten bestrijden. Het is best mogelijk dat er dan al schade is aangebracht aan uw gewassen of voorraden!

Effectief ongedierte bestrijden Deventer en omstreken

Wij denken dat onze manier van ongedierte bestrijden Deventer en omstreken enorm kan helpen. Wilt u dat wij uw ongedierte bestrijden Deventer? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn 24 uur per dag bereikbaar voor al uw ongedierteproblemen. We kunnen ons voorstellen dat u bij een bepaalde plaag hier zo snel mogelijk vanaf geholpen wil worden. Per slot van rekening kan de plaag zich heel sterk uitbreiden als er te lang gewacht wordt met bestrijden. Samen met u maken we dan een plan om de plaag het hoofd te bieden. Neem dus snel contact op met FD Plaagdierpreventie voor de beste ongediertebestrijding Deventer.

800px-Bergkerk_Deventer_vanuit_Bergstraat

Onze werkwijze

Afspraak

Neem direct contact met ons op, wij zorgen ervoor dat onze vestiging contact met u opneemt.

 • Gecertificeerde professionele servicemedewerkers
 • Binnen 24 uur contact opgenomen (ma-za)
 • 24/7 bereikbaar voor bedrijven

Inspectie

We inspecteren, op ieder gewenste locatie, uw plaagdierprobleem en bieden u een passende offerte en plaagdierbeheer plan aan.

 • Afspraak op een voor u geschikt moment
 • Effectieve oplossingen afgestemd op uw situatie
 • CEPA en IPM rattenbeheersing gecertificeerd

Actie

Onze professionele en gecertificeerde servicemedewerkers voeren de behandeling conform de gemaakte afspraken uit.

 • Bestrijding snel en efficiënt uitgevoerd
 • Zonder verstoring van uw bedrijfsprocessen
 • Aanpak met oog voor het milieu

Preventie

Na het oplossen van uw probleem evalueren we de resultaten en gaan we over tot preventie van uw plaagdierrisico’s.

 • Gratis weringsadvies en hygiëne aanbevelingen
 • Na een bestrijding volgt wering en preventie
 • Uitvoering van QA inspecties en begeleiding bij audits

Geïnteresseerd in een gratis bedrijfsinspectie?

Heeft uw bedrijf last van ongedierte? Wij komen graag langs voor een gratis bedrijfsinspectie!