Ongediertebestrijding Roosendaal - FD Plaagdierpreventie

Ongediertebestrijding Roosendaal

Wilt u ongedierte bestrijden Roosendaal? Niemand wil ermee te maken hebben, maar helaas komt het gegarandeerd een keer voor: een ongedierte plaag! Er kruipen en vliegen in Nederland heel wat verschillende soorten ongedierte rond, die het allemaal op uw bedrijf voorzien lijken te hebben. Als u dit ongedierte buiten de deur wilt houden, neem dan contact op met FD Plaagdierpreventie. Wij zijn professionele ongediertebestrijders met tientallen jaren ervaring. We hebben onze methodes om ongedierte te lijf te gaan door de jaren heen geperfectioneerd. We zijn een modern bedrijf dat milieuvriendelijk werkt en alle mogelijke certificaten in huis heeft. We kunnen u ook helpen met uw bedrijfshygiëne, zodat u bijvoorbeeld als voedselverwerkend bedrijf aan alle voorwaarden voldoet. Neem gerust een keer contact met ons op voor een afspraak. We zijn 24 uur per dag voor u bereikbaar.

In Roosendaal ongedierte bestrijden met FD Plaagdierpreventie

Wilt u dat wij uw ongedierte bestrijden Roosendaal? Ons professionele team is er helemaal op ingesteld om een einde te maken aan elke mogelijke soort ongedierte. We raden u ook altijd aan om een professioneel bedrijf in te schakelen en niet zelf het ongedierte te gaan proberen te ruimen. Vaak levert dit niet het gewenste effect op, wat betekent dat de plaag voort blijft duren. Het nadeel hiervan is dat de plaag zich op deze manier ook uit kan breiden, waarna het nog lastiger is om er vanaf te komen. Hier komt nog bij dat het gevaarlijk kan zijn bij bepaalde soorten plagen. Het lijkt ons dat u niet graag duizenden woedende wespen achter u aan wilt hebben als er iets niet helemaal goed is gegaan bij het ruimen van een wespennest!

We bieden de beste ongediertebestrijding Roosendaal

We denken dat wij met onze manier van ongedierte bestrijden Roosendaal en omstreken het beste bedienen. Dankzij onze ervaring en geavanceerde methodes maakt geen enkele soort ongedierte een schijn van kans als wij aan het werk gaan. We zorgen er bij onze werkzaamheden altijd voor dat we de werkzaamheden van uw of uw personeel zo min mogelijk storen. U hoeft er dan ook niet bang voor te zijn dat u extra omzetverlies oploopt. Neem gerust contact met ons op als u wilt dat wij samen met u bekijken wat de omvang van uw probleem is, of wat de gevaren zijn waar uw bedrijf mee te maken heeft. FD Plaagdierpreventie helpt u met onze ongediertebestrijding Roosendaal!

Onze werkwijze

Afspraak

Neem direct contact met ons op, wij zorgen ervoor dat onze vestiging contact met u opneemt.

 • Gecertificeerde professionele servicemedewerkers
 • Binnen 24 uur contact opgenomen (ma-za)
 • 24/7 bereikbaar voor bedrijven

Inspectie

We inspecteren, op ieder gewenste locatie, uw plaagdierprobleem en bieden u een passende offerte en plaagdierbeheer plan aan.

 • Afspraak op een voor u geschikt moment
 • Effectieve oplossingen afgestemd op uw situatie
 • CEPA en IPM rattenbeheersing gecertificeerd

Actie

Onze professionele en gecertificeerde servicemedewerkers voeren de behandeling conform de gemaakte afspraken uit.

 • Bestrijding snel en efficiënt uitgevoerd
 • Zonder verstoring van uw bedrijfsprocessen
 • Aanpak met oog voor het milieu

Preventie

Na het oplossen van uw probleem evalueren we de resultaten en gaan we over tot preventie van uw plaagdierrisico’s.

 • Gratis weringsadvies en hygiëne aanbevelingen
 • Na een bestrijding volgt wering en preventie
 • Uitvoering van QA inspecties en begeleiding bij audits

Geïnteresseerd in een gratis bedrijfsinspectie?

Heeft uw bedrijf last van ongedierte? Wij komen graag langs voor een gratis bedrijfsinspectie!