Ongediertebestrijding zakelijk | FD Plaagdierpreventie

Zakelijk

FD Plaagdierpreventie is uw full service dienstverlener op het gebied van bestrijding van ongedierte in uw bedrijf. Bij ons staan uw bedrijfshygiëne, plaagdierpreventie en –bestrijding en ongediertebestrijding centraal. Graag lossen wij de overlast van plaagdieren vakkundig voor u op, maar liever denken we al in een eerder stadium met u mee om deze ongewenste bezoekers uit uw bedrijfs- en productieruimten te weren. Hierdoor zijn we de ideale partner voor alle bedrijfstakken waarin preventiebeleid tegen plaagdieren van belang is.

FD Plaagdierpreventie – dé specialist in ongediertebestrijding zakelijk

Wij zijn gespecialiseerd in ongediertebestrijding en –preventie op zakelijk gebied. We werken onder andere voor:

De meest effectieve oplossing voor uw bedrijf

Onze professionele medewerkers gaan voor u op zoek naar de meest effectieve oplossing voor uw bedrijf. Wij adviseren u over preventie en ongediertebestrijding op zakelijk gebied. Dit allemaal zodat uw bedrijf vrij blijft van ongedierte. Naast dat wij uitsluitend werken met professionele medewerkers hechten wij ook veel waarde aan de kwaliteit van onze dienstverlening. We hebben ervaring in het bestrijden van ongedierte in bedrijven van ieder formaat om zowel bedrijfsomgevingen als personeel en klanten te beschermen tegen de gezondheids- en veiligheidsrisico’s die ongediertebesmettingen met zich meebrengen. Ons CEPA-keurmerk geeft u de garantie dat wij professioneel en verantwoord werken aan uw ongediertebestrijding en –preventie.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van plaagdierbestrijding en –preventie zakelijk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Geïnteresseerd in een gratis bedrijfsinspectie?

Heeft uw bedrijf last van ongedierte?

Wij komen graag langs voor een gratis bedrijfsinspectie!