Ongediertebestrijding zakelijk

FD Plaagdierpreventie is uw full service dienstverlener op het gebied van ongediertebestrijding zakelijk. Bij ons staan uw bedrijfshygiëne, plaagdierpreventie en –bestrijding en ongediertebestrijding centraal. Graag lossen wij de overlast van plaagdieren vakkundig voor u op, maar liever denken we al in een eerder stadium met u mee om deze ongewenste bezoekers uit uw bedrijfs- en productieruimten te weren. Hierdoor zijn we de ideale partner voor alle bedrijfstakken waarin preventiebeleid tegen plaagdieren van belang is.

FD Plaagdierpreventie – dé specialist in ongediertebestrijding zakelijk

Wij zijn gespecialiseerd in ongediertebestrijding en –preventie op zakelijk gebied. We werken onder andere voor:

  • Agrarische bedrijven
  • De voedselproducerende industrie
  • Distributie- en transportondernemingen
  • Horeca
  • Het MKB
  • De gezondheidssector

De meest effectieve oplossing voor uw bedrijf

Onze professionele medewerkers gaan voor u op zoek naar de meest effectieve oplossing voor uw bedrijf. Wij adviseren u over preventie en ongediertebestrijding op zakelijk gebied. Dit allemaal zodat uw bedrijf vrij blijft van ongedierte. Naast dat wij uitsluitend werken met professionele medewerkers hechten wij ook veel waarde aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Ons KAD-keurmerk geeft u de garantie dat wij professioneel en verantwoord werken aan uw ongediertebestrijding en –preventie.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van ongediertebestrijding en –preventie zakelijk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen?

FD Plaagdierpreventie