Ongediertebestrijding agrarisch

FD Plaagdierpreventie voelt zichzelf sterk verbonden met de agrarische sector. Hierdoor kennen wij de agrarische ondernemer, zijn wensen en de behoeften die op het gebied van ongediertebestrijding in deze bijzondere branche bestaan. Al onze professionele medewerkers zijn doordrongen van de voorschriften op het gebied van bedrijfshygiëne en de vele overige vereisten die gesteld worden aan de agrarische sector. Dat praat toch een stuk gemakkelijker!

Wij zijn dan ook de partner op het gebied van ongediertebestrijding agrarisch.

Professionele partner voor agrarische ondernemers

FD Plaagdierpreventie is dé professionele partner voor agrarische ondernemers op het gebied van ongediertebestrijding agrarisch. Mede omdat wij altijd werken conform de laatste kwaliteitseisen van Foqus, IKB Pluimvee en IKB Varken. Wij bestrijden met name in de veesectoren:

Wij zijn de ideale partner wat betreft ongediertebestrijding agrarisch omdat we inmiddels al tientallen jaren ervaring hebben in preventie en bestrijding, gecertificeerd zijn volgens het KAD-keurmerk, 24 uur per dag voor u bereikbaar zijn en dat allemaal met oog voor het milieu.

Ons Plaagdier Beheersplan

Ongediertebestrijding agrarisch gebeurt middels ons op maat gemaakte Plaagdier Beheersplan (PBP). Dit Plaagdier Beheersplan is een strategisch plan, gebaseerd op de plattegrond van uw bedrijf. Daarnaast doen we ook suggesties om uw bedrijfsgebouwen en terreinen minder aantrekkelijk te maken voor plaagdieren.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van ongediertebestrijding in uw branche? Of bent u benieuwd naar ons Plaagdier Beheersplan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen?

FD Plaagdierpreventie