Ongediertebestrijding agrarische sector | FD Plaagdierpreventie

Plaagdierbestrijding in de overige agrarische sectoren

Naast de rundvee- en de varkenssector werkt FD Plaagdierpreventie nog in meerdere agrarische sectoren. Hierbij kunt u onder andere denken aan de pluimveesector, de nertsenhouderij, de geitenhouderij en de paardenhouderij. In al deze sectoren voeren we op een deskundige en professionele manier ongediertebestrijding en –preventie uit.

Geef ongedierte geen kans

Enerzijds verlossen we onze opdrachtgevers in de agrarische sector van (knaagdier)overlast, maar anderzijds gaan we gelijktijdig ook samen met u aan de slag om ervoor te zorgen dat ongedierte in de toekomst geen kans meer krijgt binnen uw bedrijf. Binnen de huidige veranderende wetgeving, waarin het gebruik van vergif (biociden) steeds meer ongewenst is, weten we nog steeds de meest efficiente manieren te vinden om het ongedierte uit uw bedrijf te verwijderen. Zowel de bestrijding van zwarte als bruine ratten is één van de specialiteiten van FD Plaagdierpreventie.

Madenservice en agrarische vliegenbestrijding

Veel agrariërs maken gebruik van onze madenservice oftewel agrarische vliegenbestrijding. Door middel van een speciaal geprepareerde aanhanger zorgen wij voor een snelle en efficiënte behandeling van uw bedrijf. De ontwikkeling van maden wordt hierdoor in de kiem gesmoord en behoort daardoor ook meteen tot het verleden. We maken niet alleen gebruik van speciale madenbestrijdingsmiddelen, maar weten u ook snel en efficiënt van de vliegen af te helpen.

Specialiteiten in de agrarische sector

Binnen de agrarische sector zijn wij onder andere gespecialiseerd in:

  • Knaagdierbestrijding
  • Vliegen- en madenbestrijding
  • Plaagdier Beheersplan
  • Zwarte rattenbestrijding

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten binnen de agrarische sector? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Geïnteresseerd in een gratis bedrijfsinspectie?

Heeft uw bedrijf last van ongedierte?

Wij komen graag langs voor een gratis bedrijfsinspectie!