Ongediertebestrijding rundveesector | FD Plaagdierpreventie

Rundvee

FD Plaagdierpreventie is specialist wat betreft plaagdierbestrijding en –preventie in de agrarische sector. In alle sectoren van de veehouderij zijn we sinds jaar en dag goed thuis. Of u nu in een traditionele visgraad melkstal melkt of met een robot en of uw koeien tijdens het melken wel of niet in een carrousel gaan: met dit alles zijn onze professionele medewerkers goed bekend.

Aangezien we de hotspots binnen uw bedrijf duidelijk in beeld hebben én we de meest moderne technieken die de laatste jaren hun intrede hebben gedaan in de rundveesector kennen, kunnen wij u snel en deskundig van die ongewenste plaagdieren afhelpen.

Ongedierte is schadelijk voor uw bedrijf

Heeft u er al weleens over nagedacht hoeveel schade ongedierte, zoals bruine en zwarte ratten, binnen uw bedrijf kunnen aanrichten? Wij wel! Daarom is het zo belangrijk om niet alleen tijdig in te grijpen, maar ook een plan heeft om ongedierte te voorkomen. FD Plaagdierpreventie maakt gedegen Plaagdier Beheersplannen voor uw rundveebedrijf. En op zo’n manier dat ook uw buitenruimte gevrijwaard blijft van verschillende soorten plaagdieren. Zelfs nu het buitengebruik van rodenticiden steeds lastiger wordt, werken we samen met u naar een ongediertevrij bedrijf.

Specialiteiten binnen de rundveesector

Binnen de rundveesector zijn we gespecialiseerd in het volgende:

  • Knaagdierbestrijding
  • Vliegen- en madenbestrijding
  • Plaagdier Beheersplan
  • Bruine en zwarte rattenbestrijding

Bent u geïnteresseerd in plaagdierpreventie en –bestrijding binnen uw agrarische bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Geïnteresseerd in een gratis bedrijfsinspectie?

Heeft uw bedrijf last van ongedierte?

Wij komen graag langs voor een gratis bedrijfsinspectie!