Ongediertebestrijding varkenssector | FD Plaagdierpreventie

Plaagdierbestrijding en –preventie in de varkenssector

FD Plaagdierpreventie is dé specialist in de varkenshouderij wat betreft plaagdierbestrijding en –preventie. In alle sectoren van de varkenshouderij zijn wij sinds jaar en dag goed thuis. We werken samen met bedrijven in de vleesvarkens en de zeugenhouderij, maar ook op gesloten bedrijven. En middels ons speciale, op maat gemaakte Plaagdier Beheersplan werken we samen met u aan een ongediertevrije onderneming.

Uw hygiëneprotocollen zijn voor ons de normaalste zaak. Of u nu een S.P.F. bedrijf heeft, een eigen hygiënecode hanteert of meerdere locaties welke geserviced moeten worden: FD Plaagdierpreventie gaat hier professioneel mee om.

Wij lossen uw ongedierteprobleem op

Niet voor niets dat we binnen deze sector voor veel opdrachtgevers o.a. de knaagdierbeheersing verzorgen. Knaagdieren zijn namelijk een veel voorkomende plaagdiersoort in de varkenshouderij. Onze professionele medewerkers zorgen ervoor dat uw bedrijf vrij wordt en blijft van deze knaagdieren. En dit ongedierte, wat verantwoordelijk is voor de verspreiding van vele ziektes, wilt u toch ook niet in uw stallen?

Zwarte en bruine ratten zijn door onze vakmensen reeds op veel varkensbedrijven bestreden en geweerd. Ook nu het gebruik van diverse rodenticiden steeds verder beperkt wordt, zijn wij zeer goed in staat om al uw ongedierteproblemen op te lossen.

Speciale madenservice

Veel varkenshouders maken daarnaast ook gebruik van onze speciale madenservice. Wij zorgen voor een snelle en efficiënte behandeling van uw mestputten door middel van een speciaal geprepareerde aanhanger. De ontwikkeling van maden wordt hierdoor in de kiem gesmoord en uw vliegenoverlast behoort meteen tot het verleden.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van ongediertebestrijding en –preventie in de varkenssector? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Geïnteresseerd in een gratis bedrijfsinspectie?

Heeft uw bedrijf last van ongedierte?

Wij komen graag langs voor een gratis bedrijfsinspectie!