Ongediertebestrijding in de zorg | FD Plaagdierpreventie
doctor

Gezondheidszorg

In de gezondheidszorg staat hygiëne altijd centraal. Zowel de faciliteiten voor de behandeling van patiënten als de accommodaties moeten altijd zo schoon en steriel als mogelijk zijn. Dit om het risico op een bijkomende infectie te minimaliseren. Maar daarnaast zijn verzorgingstehuizen, klinieken en ziekenhuizen drukke plaatsen waar ook maaltijden in omloop zijn. Het is dus onvermijdelijk dat ongedierte hierdoor aangetrokken wordt. De beste partij voor ongediertebestrijding en -preventie in de zorg? Dat is FD Plaagdierpreventie.

De gevolgen voor zowel uw patiënten als uw medewerkers en uzelf van ongedierte in de gezondheidszorg kunnen groot zijn. Denk bijvoorbeeld aan klachten van patiënten en clienten, reputatieschade en aantasting van materialen.

Ons professionele PlaagdierBeheers Plan

Bij FD Plaagdierpreventie zijn we ervan overtuigd dat ongediertepreventie altijd beter is dan ongediertebestrijding in de zorg. Speciaal daarvoor hebben we dan ook ons PlaagdierBeheers Plan. Middels dit plan werken we op een professionele en succesvolle manier samen naar de juiste oplossingen voor uw plaagdiervraagstukken. Onze medewerkers hebben als geen ander de kennis en ervaring in huis om u te adviseren en te helpen met het nemen van de juiste maatregelen wat betreft ongediertebestrijding en –preventie in de zorg.

FD voor ongediertebestrijding in de zorg

De gezondheidzorg is één van de branches waarmee FD Plaagdierpreventie veel ervaring heeft. We weten alles op het gebied van hygiëne, kwaliteit en de bijbehorende normen. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden of bent u benieuwd wat we voor uw zorginstelling kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Geïnteresseerd in een gratis bedrijfsinspectie?

Heeft uw bedrijf last van ongedierte?

Wij komen graag langs voor een gratis bedrijfsinspectie!