Ongediertebestrijding in de fabriek – de industrie | FD Plaagdier
factory

Industrie

Fabrieken, bouwterreinen en de industrie in de breedste zin van het woord vormen een toevluchtsoord voor ongedierte. En dit ongedierte kan uw voorraden waarmee het in contact komt weer besmetten. Aan u is het om de bedrijven waar u aan levert altijd aan te kunnen tonen dat de productieprocessen in uw bedrijf onberispelijk zijn. Op het gebied van ongediertebestrijding en –preventie in de fabriek kunnen wij u helpen. Met de professionele aanpak van FD Plaagdierpreventie is succes gegarandeerd!

Volgens de juiste regelgeving en kwaliteitsstandaards

De verschillende productiefasen in zowel de food- als de non-foodsector vragen om verschillende niveaus van ongediertebestrijding en –preventie in de industrie. Wij van FD Plaagdierpreventie zijn als geen ander op de hoogte van de geldende regelgeving en de laatste kwaliteitsstandaards die in uw branche gelden. Wij kunnen u dus alle hulp, ondersteuning en advies bieden op het gebied van ongediertebestrijding, en met name ongediertepreventie, in uw fabriek. En dat op het allerhoogste niveau.

Ons succesvolle PlaagdierBeheers Plan

Ongediertebestrijding en –preventie in de fabriek of een andere tak van industrie doen wij volgens ons maatwerk PlaagdierBeheers Plan. Samen met u werken we naar de juiste oplossingen voor uw plaagdiervraagstukken. Het grote voordeel hiervan is dat wanneer er dan toch sprake is van ongedierte, wij snel kunnen ingrijpen. Succes gegarandeerd dus met FD.

Meer weten over ongediertebestrijding in uw tak van industrie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Geïnteresseerd in een gratis bedrijfsinspectie?

Heeft uw bedrijf last van ongedierte?

Wij komen graag langs voor een gratis bedrijfsinspectie!