Ongediertebestrijding levensmiddelen | FD Plaagdierpreventie
groenten-supermarkt

Levensmiddelenbranche

In de levensmiddelenindustrie is volledige controle over het proces van productie, verwerking en verpakking van levensmiddelen in schone omstandigheden erg belangrijk. Zowel voor de producenten als de consumenten is het van levensbelang dat ons voedsel, en de grondstoffen daarvan, veilig en hygiënisch zijn. Want het is algemeen bekend dat plaagdieren vele ziekteverwekkers bij zich kunnen dragen. Deze kunnen direct overgedragen worden op mensen, maar ook indirect via besmet voedsel of door de aanwezigheid van plaagdieren.

De aanwezigheid van plaagdieren betekent dus een ernstige en kostbare verstoring van uw bedrijfsvoering. Voor ongediertebestrijding in de levensmiddelen bent u bij FD Plaagdierpreventie aan het juiste adres. Maar ook op het gebied van levensmiddelen is ongediertepreventie beter dan ongediertebestrijding.

Structurele en professionele aanpak

Dankzij onze structurele en professionele aanpak worden plaagdieren geweerd uit uw bedrijfsgebouwen. Mochten er onverhoopt toch ‘ongewenste gasten’ aanwezig zijn dan worden deze snel opgemerkt door diverse monitoringssystemen. De ontdekte plaagdieren worden vervolgens direct, effectief en efficiënt bestreden door onze gediplomeerde professionals. Dat is de ongediertebestrijding levensmiddelen van FD.

Succes gegarandeerd met ons PlaagdierBeheers Plan

Wij werken graag samen met u aan oplossingen wat betreft ongediertebestrijding en –preventie in de branche van levensmiddelen. Dit doen we met ons speciale PlaagdierBeheers Plan. Succes gegarandeerd!

Wij spelen met ons plan omtrent ongediertebestrijding levensmiddelen dus een belangrijke rol in de voedselhygiëne. We kunnen u garanderen dat uw productielocaties en het productieproces vrij zijn én vrij blijven van plaagdieren.  Onze kennis gaat veel verder dan enkel en alleen ongediertebestrijding op het gebied van levensmiddelen. We kijken naar uw omgeving, uw productieproces, uw inkomende en uitgaande logistiek, houden rekening met het milieu en uiteraard met de flora- en faunawet. Wij voorzien u van goede adviezen, het weren van plaagdieren en als laatste eventuele ongediertebestrijding om een acuut probleem met uw levensmiddelen de kop in te drukken.

Geïnteresseerd in een gratis bedrijfsinspectie?

Heeft uw bedrijf last van ongedierte?

Wij komen graag langs voor een gratis bedrijfsinspectie!