Ongediertebestrijding transport - logistiek | FD Plaagdier
trucks

Logistiek

Het steeds intensiever wordende transport van goederen verschaft ongedierte de mogelijkheid zich zowel nationaal als internationaal te verspreiden. De snelheid en de frequentie waarop dit transport plaatsvindt brengt een stijgend risico van de introductie van schadelijke insecten en knaagdieren met zich mee. En daarnaast is ook uw bedrijf continu in beweging. Tijd is geld en vertraging is kostbaar.

Deze combinatie zorgt ervoor dat het van groot belang is dat plaagdieren geen hinderende factor in uw organisatie kunnen worden. Een gedegen aanpak op het gebied van ongediertebestrijding en –preventie in de transport is dus van essentieel belang.

FD Plaagdierpreventie: waar u ook bent!

Vanuit de vestigingen van FD Plaagdierpreventie in Eindhoven (hoofdkantoor), OssRhenen, en Roosendaal zijn we in heel Nederland snel te plaatse om uw te helpen met ongediertebestrijding in de logistiek. Maar ook in andere delen van Nederland bieden wij graag oplossingen die werken. We zijn immers de specialisten op het gebied van ongediertebestrijding en plaagdierpreventie in de transport. Uw optimale omgeving is hiermee dus in handen van één vertrouwde partij.

Omdat wij weten hoe belangrijk het voor u is om de focus op uw primaire proces te houden zijn wij uiterst flexibel als het gaat om bereikbaarheid (altijd!) en snelheid van handelen (binnen enkele uren).

PlaagdierBeheers Plan

Voor al uw plaagdiervraagstukken werken we graag samen met u aan de beste oplossingen. Dit doen we middels ons PlaagdierBeheers Plan. Ongediertebestrijding en –preventie in de logistiek? Succes gegarandeerd met FD Plaagdierpreventie!

Geïnteresseerd in een gratis bedrijfsinspectie?

Heeft uw bedrijf last van ongedierte?

Wij komen graag langs voor een gratis bedrijfsinspectie!